СИНТРИВАЛ / SYNTRIVAL

Съдържа водно разтворим доматен концентрат, малтодекстрин стабилизатор – хидрокси пропил метил целулоза, монокалциев фосфат, полиетилен гликол, хидроксипропил метил целулоза, силициев диоксид, оцветители, талк, магнезиева сол на мастни киселини

Предназначение

синтривал
Синтривал оптимизира кръвотока и подобрява храненето на органи и тъкани с кислород

СИНТРИВАЛ е продукт на растителна основа, с високо съдържание на три биоактивни фракции от доматен концентрат – полифеноли, нуклеотиди, флавоноиди. Прилагането му поддържа оптимална агрегация на тромбоцитите, което гарантира правилното движение на кръвта по кръвоносните съдове. Добрият кръвоток означава нормално хранене на всички органи и тъкани в организма, както и балансирана и точна сърдечно-съдова дейност, намаляване риска от слепване на тромбоцити и запушване на кръвоносни съдове.

Продуктът е препоръчителен при фамилна обремененост със сърдечно-съдови заболявания, при стрес, за пушачи, за жени на орални противозачатъчни, при наднормено тегло.

Не съдържа глутен, фруктоза или лактоза.

Как се приема

Стандартната доза е една таблетка дневно, приета с чаша вода. Продуктът започва да действа след около три часа, ефектът му продължава до 18 часа.

Възможни нежелани ефекти

Няма информация за странични ефекти от приема на СИНТРИВАЛ, които биха навредили на здравето на потребителя.

Кога НЕ БИВА да се приема

Няма информация за рискови групи, при които не се препоръчва прием на СИНТРИВАЛ. Въпреки това е необходима консултация с лекар, преди да започнете приема на този продукт – тип хранителна добавка. При консултацията следва да се обсъди очакваната полза и възможен риск, доколкото съществува такъв. С особена сила това припомняне засяга бременните.

СИНТРИВАЛ не е аналог на ликопена. Дневната доза не бива да се превишава с цел постигане на по-категоричен ефект. Действието на СИНТРИВАЛ не е сравнимо с това на някои медикаменти, следователно продуктът не замества лекарствените терапии. Например ефектът от приема на СИНТРИВАЛ е свързан с оптимизиране на кръвотока; той не е заместител на разреждащите кръвта антикоагуланти.

Взаимодействие с други медикаменти

Не се съобщава за взаимодействия, които усилват или отслабват ефекта от лекарствени терапии.

__
Усреднена цена в аптеките – 32 лв за 30 стандартни таблетки

Оценете статията
Оценка 2.4 от 5 гласували

Това ще ви помогне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *