ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

РЕФЛУКСЕЙД СИРОП / REFLUXAID SIRUP

Съдържа магнезиев алгинат и екстракти от лайка, липа, анасон, копър и лавандула

Предназначение

рефлуксейд
РЕФЛУКСЕЙД сироп има най-малко странични ефекти от продуктите за рефлуксна болест

РЕФЛУКСЕЙД сироп е продукт от ново поколение, който нормализира киселинната среда в стомаха и предпазва от прояви на рефлукс и други болестни прояви на стомашно-чревния тракт. Активният компонент магнезиев алгинат предпазва стомашната лигавица от въздействието на киселините и заедно с билковите екстракти предотвратява връщането на стомашно съдържимо в хранопровода.

Екстрактът от лайка успокоява раздразнените лигавици, липата регулира киселинните показатели на средата, копърът и анасонът овладяват болезнените колики и възпират образуването на газове. Съставката от лавандула действа противовъзпалително, а в комплект всички биоактивни растителни съставки действат оздравяващо.

Сиропът се препоръчва при прояви на гастроезофагеален рефлукс, както и при инцидентни състояния с киселини, оригване и хронична кашлица, затруднено преглъщане, дисфония или разстройство на гласовия апарат, при някои сърдечни заболявания, придружени с рефлуксна болест.

РЕФЛУКСЕЙД може да се приложи и под формата на таблетки. Разработен е и детски сироп – РЕФЛУКСЕЙД НИПИО, който може да се дава на деца под тригодишна възраст, включително бебета и дори новородени.

Магнезиевият алгинат от сиропа влиза в химично взаимодействие със солната киселина в стомашния сок и в резултат се получава магнезиев хлорид. Това е безопасно съединение, което може да упражнява успокояващо лигавиците, обезболяващо и противовъзпалително действие.

Как се приема

РЕФЛУКСЕЙД сироп се приема след всяко хранене и преди лягане. Еднократната доза за деца от 3 до 12 години е 5-10 мл, а за възрастни – 20 мл. Ако е предпочетена таблетната форма, вземат се по 1-2 таблетки след хранене и същата доза преди лягане. Дозировката на продукта се определя от лекуващия.

Възможни нежелани ефекти

Възможни са реакции на свръхчувствителност, ако е налице алергия към някоя от билковите съставки.

РЕФЛУКСЕЙД се счита за продукт с най-малко странични ефекти в сравнение с други, предназначени за лечение на рефлуксна болест.

Кога не бива да се употребява

Не са обявени ограничения. Бременни и кърмачки следва да се консултират с личния си лекар за възможността да приемат този продукт.

Взаимодействия с други медикаменти

Няма регистрирани лекарствени взаимодействия с негативен за потребителя ефект.

________

Усреднена цена в аптеките – 26 лв за флакон от 250 мл

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *