Д-р Си Хай Мин: С иглотерапия лекуваме 300 болести без странични ефекти

Д-р Си Хай Мин е водещ специалист по иглотерапия от Китай и преподавател на студенти в много страни по света

Богатият,  натрупан през годините опит позволява на д-р Си Хай Мин да разработи собствена методика, с която лекува успешно множество болести в областта на дерматологията (кожни болести), геникологията, оториноларингологията (УНГ), психосоматични заболявания, остеохондроза на кръста и на шията (увреждане на хрущялите и костите).

Родината на акупунктура е Китай и Япония. Преди повече от 3000 години тамошните лекари лекуват успешно множество болести с помощта на фини игли, които поставят върху определени точки, като по този начин активират точките и допринасят за лечение на множество болни органи в човешкото тяло.

От Япония и Китай иглотерапията е пренесена в Европа, но това е станало доста по-късно, обясни д-р Си Хай Мин.

Съвременната иглотерапия е в състояние да лекува 300 болести, без да причинява странични ефекти.

igloterapia
С помощта на иглотерапия могат да бъдат излекувани 300 болести, твърди д-р Си Хай Мин

Освен изброените по-горе болести, с иглотерапия можете да се избавите от псориазис, лишеи по кожата, нощно напикаване, хрема, шум в ушите и глухота, глисти, проблеми със стомаха, хрема и други, писаха в БЛИЦ.

Въпреки, че самото поставяне на иглите за иглотерапия не се усеща, защото те са прекалено фини и тънки, пациентът усеща затопляне и други реакции на организма, защото точката е активирана и започва да функционира, казва   д-р Си Хай Мин.

Пред българите иглотерапевтът д-р Си Хай Мин разкрива още една важна подробност.

В човешкото тяло има много точки, които се използват за лечение на определени заболявания, но най-големите специалисти в иглотерапията използват възможно по-малко – от 3 до 1 точка. В това се крие тяхното огромно майсторство.

Добрите иглотерапевти не лекуват само болния орган, но и възможните съпътстващи проблеми в останалите органи.

Например при болни бъбреци, те проверяват какво е състоянието на белите дробове.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *