ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Физиотерапията спира болките от радикулит

Неточно поставената диагноза пречи на правилното лечение при радикулит

 

Имам радикулит и не мога да се спася от болките в краката. Помогнете ми да се справя, сама не мога. От две години пия хапчета, но болките стават все по-силни, защо?

Недялка Стоянова – Перущица

 

Известно е, че радикулитът е едно от най-често срещаните забо­лявания на периферните нерви. Неприятното е, че много от лекарите кръщават с това забо­ляване всяка появила се мускулна болка, което пречи за правилното ле­чение на заболяването. А то, лечението, се про­вежда според причината за заболяването. Добър лечебен ефект имат противоболковите и проти­вовъзпалителните меди­каменти. Но съветът на специалистите е да не пропускате да вземате и витамини от групата В. А за да спрат болките, които постоянно ви из­мъчват, освен медикамен­тозното лечение трябва да се подложите и на подходяща физиотерапия. Процедурите се изписват от лекаря и са съобразени с индивидуалността на всеки отделен пациент. Само така можете да спрете развитието на заболяването и да нама­лите болките, които ви измъчват.

 

 

ИЗБЕРЕТЕ НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯТ МАГНИТЕН ПРОДУКТ ЗА ВАС, АКО СТРАДАТЕ ОТ ЗАБОЛЯВАНИЯ НА ОПОРНО-ДВИГАТЕЛНАТА СИСТЕМА

 

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *