Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Целулитът може да бъде премахнат и с естествени продукти

Много жени в днешно време водят битка с целулита. Целулитът е термин за появили се трапчинки по кожата. Има различни видове целулит, както и различно лечение за него, среща се най-вече при жените по бедрата им, задните части и корема. Причините за появата на целулит са най-различни, но много често включват наднормено тегло и затлъстяване, както и липса на физически упражнения, генетични и хормонални проблеми. Много хора смятат, че целулитът има нещо общо с кожата, това не е така целулитът има общо с натрупаните мазнини под кожата. Ефектът от целулита за кожата е, че тя може да увисне след време и да се образуват стрии. Жените по света харчат много пари за различни кремове и мазила против целулита, но не стигат до никакви резултати, защото кожата е само част от проблема и кремовете не правят нищо за да го разрешат. За да може да се справите с проблема трябва да започнете борбата с него отвътре навън.

Целулитът може да бъде премахнат с използването на естествени методи, които са по-добри от различните кремове продавани на пазара. Първата стъпка при решаването на проблема е да започнете да работите за свиване на  мастните отлагания, които причиняват трапчинките и бучките по кожата. Това може да стане много просто, като намалите като начало приема на мазни и калорични храни. Другото нещо, което следва е да намалите цигарите и алкохола, тъй като те са причина за токсините в тялото ви, водещи до появата на целулит.

Ето някои средства, с които в домашни условия да може да се справите с досадния целулит:

  1. Купете от аптеката глюкозамин. Доказано е, че той действа много добре при премахване на несъвършенства по кожата причинени от целулита.
  2. Добавете към диетата си прием на рибено масло. Доказано е, че рибеното масло действа много ефикасно върху кожата при целулит. Други източници на омега-3 мастни киселини също ще ви бъдат от полза при борба с целулита.
  3. Ябълковия оцет може да се прилага локално или да се пие. Доказано е, че много добре действа при целулит. Използвайте го като го разтриете директно върху проблемните места. Може да го пиете, като две супени лъжици ябълков оцет смесите с чаша топла вода и чаена лъжичка мед. Тази смес помага за прочистване на токсините от тялото.
  4. Къпането в морски водорасли помага за подобряване на кръвообращението и изчистването на токсините от кожата. Честите бани с морски водорасли ще ви помогнат по-бъзо да се справите с целулита.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Целулитът може да бъде премахнат и с естествени продукти

  1. Pingback: Вижте основите на балансираната диета срещу целулит | Лекува нет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *