ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Сребърната вода действа!

Още  преди 6 000 години среброто се е използвало за медицински цели в Китай, древния Египет и Индия. За полетите на совалките си НАСА е иследвала 23 различни метода за пречистване на водата и в крайна сметка е избрала сребърната система.
Всъщност модерната ера за употреба на среброто започва през 1893г., когато C. Von Nageli съобщава за първото системно изследване за смъртоносното въздействие на среброто върху бактерии и други низши форми на живот.“ Токсичността му за низшите микроорганизми, сравнима с тази на мощни химически дезинфекциращи препарати и безопасността за макроорганизма му дава голям потенциал като дезинфекциращо средство”. За по-ясно ще добавим, че при равни концентрации ефектът му е 1750 пъти по- силен от този на карболовата киселина и 3,5 пъти по- силен от този на сублимата.

Среброто е единственият елемент, който освен, че не се натрупва в организма, няма и токсични дози. Като оставим това предимство на страна, сребърната вода може да се използва за стотици болести, инфекции, възпаления, следоперативно възстановяване и т.н., а действието му е плашещо положително.

На българският пазара вече се предлага уникалният уред “Dr. Silver”, с който може да си правите сребърна вода в домашни условия. Получените чрез уреда сребърни йони във водата са надеждна защита срещу повече от 700 вида болестотворни вируси и бактерии, гъбички и паразити, от които страдат 1/3 от всички хора на Земята.

= ПО РАЗРАБОТКА НА НАСА =

За поръчки и допълнителна информация: 0885 49 20 82 и 0877 90 45 79

Цена: 69 лв.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *