Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Вашите любими цветове издават душевността ви

Във вашия дом и в стила ви на обличане винаги преобладават определени цветове, които дават инфор­мация за личността ви. Проверете дали се познавате добре.

В цветарския магазин неизменно най-много ви привличат:
а/ слънчогледите
б/ незабравките
в/ люлякът

Решавате да си купите картина и избирате:
а/ залез
б/ натюрморт
в/ романтичен пейзаж

Мечтаете за вакан­ция:
а/ в Куба – виждате се как тан­цувате салса
б/ във високите Алпи с поко­ряване на върхове
в/ на спокойствие сред китната българска природа

Хората смятат, че сте по-скоро:
а/ жизнерадостни
б/ естествени
в/ мечтатели

В модата ви харесват най-вече:
а/ многоцветните тъкани
б/ класическото съчетание на бяло и тъмно синьо
в/ пастелната гама

Какво най-вероятно би ви подарила вашата май­ка за рождения ви ден?
а/ огледало в хубава позлатена рамка
б/ бонзай
в/ гривна с висящи по нея сър­чица

През следващия уикенд искате:
а/ да си починете, като се раз­ходите из града и спокойно изпиете едно кафе на приятно място
б/ да потичате в близкия парк
в/ да се видите с приятели

Никога не бихте купи­ли:
а/ бяла завеса с бродирани ко­тенца
б/ пластмасова маса
в/ ярка картина, от която болят очите

Вашата спалня е:
а/ топла и уютна
б/ успокояваща
в/ детинска

Бихте искали да се занимавате с:
а/ африкански танци
б/ йога
в/ балет

Най-много отговори „а“ ЯРКИ ЦВЕТОВЕ – ЯРКА ЛИЧНОСТ
По природа вие сте топли и жизнерадостни хора, обичате слънцето и ярките цветове на природата. Често ви опреде­лят като „душата на компа­нията“, винаги имате идеи и насърчавате останалите да ги следват. Червеното, жълтото и оранжевото са в пълна хармония с вашата личност. Съвсем естествено се очертавате като лидер и на работното място, и в семейството. Понякога ви смятат за прекалено, катего­рични и безпардонни, макар и намеренията ви да не са били такива. Вашият дом и гардеро­бът ви са изпълнени с весели тонове, а черното изцяло от­съства. Сами сте забелязали, че приятелите ви имат нужда да бъдат с вас. Това е така,защото им давате кураж да осъществяват мечтите си. Притежавате чудесна енергия. Съхранете я и бъдете по-снизходителни към тези, които не са така „заредени“.

Най-много отговори „б“ СТУДЕНИ ЦВЕТОВЕ – СЕРИОЗЕН ХАРАКТЕР
Синьо, зелено, тюркоазено – тези водни цветове ви карат да се чувствате добре. Вие обичате свежите места в природата – морския бряг, планинските езера и поляни, полето с неговата шир. Вятърът не ви плаши. Имате сериозен ха­рактер, придържате се към основното в живота, на вас може да се разчита. В професията сте отлично организирани и макар да не мечтаете за високи постове, често ви ги предлагат, а вие ги приемате повече от чувство за отговорност. Рядко си давате почивка, но може би имате голяма нужда да останете насаме с любимите си пейзажи. Позволете си малко отклонение от програмата, не пренебрегвайте личния си живот. Не може да се каже, че се оставяте лесно на любовта, но си струва да опитате – възможно е благодарение на нея да откриете нови качества у себе си.

Най-много отговори „в“ ПАСТЕЛНИ ЦВЕТОВЕ – НОСТАЛГИЧНА ПРИРОДА
Вие сте крехки и изключително деликатни, за­това цените спокойствието и ведростта. Вашата мечтателна природа ви кара да се стремите към нежно розовото, светлосиньото или пастелно зеленото. В душата ви живее едно пораснало дете и ви харесват цветовете, свързани с ва­шето детство. Домът ви е убежище от една действителност, която невинаги е по вкуса ви. Често сте на мнение, че хората са станали много агресивни, прекалено активни и шумни. Равновесието ви може да бъде нарушено лес­но, защото сте подвластни на тревогите си. За вас най-хубавото е назад, в спомените ви. Не прекалявате ли малко с носталгията? Няма как да се върнете назад с машина на времето, затова опитайте да харесате реалния живот, да откриете в него нещата, които ви възхищават и обнадеждават.

 

 

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *