Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Можем ли да премахнем черните точки от кожата

Повечето хора в един или друг момент от живота си се сблъскват с появата на черни точки по кожата. За да ги премахнете не е нужно да ходите на лекар, с това може да се справите и у дома.

черни точки
Как да премахнем черните точки?

Ето няколко полезни рецепти:

Направете топъл компрес на местата където са се появили черните точки. Топлината ще помогне на кожата да се отпусне и така по лесно ще премахнете черните точки.

Разбъркайте ягоди с мед да станат на каша и тази смес нанесете на проблемните места. Оставете да престой около 30 минути след това изплакнете с вода.

Пюре от ягоди и кисело мляко се поставя на местата на които са се появили черни точки. Престоява десетина минути и се изплаква обилно с вода.

Смесете ягоди с царевично брашно, сместа трябва да е като каша нанесете я на местата с черни точки да престои около 30 мин.

Пресни банани се слагат директно върху проблемните места отстраняват се след 15мин. Тази процедура се прави веднъж на ден.

Вземете два плода киви и ги смесете с 2 с.л. кисело мляко. Нанесете на местата с черни точки и оставете да подейства 25-30 мин., след което изплакнете обилно с хладка вода. Процедурата се прави до изчезване напълно на черните точки.

Смесете овесена каша с розова вода докато стане на каша втриите го внимателно на местата засегнати от черни точки и го оставете да подейства за около 20 минути след това изплакнете обилно с хладка вода.

Втривайте лимонов сок два три пъти на ден на местата с черни точки. Много ефикасен метод.

Смесва се куркума на прах със сок от мента поставя се на засегнатите райони и се оставя да престой 15 мин., след което се изплаква със студена вода. Прави се до пълното отстраняване на черните точки.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Можем ли да премахнем черните точки от кожата

  1. Pingback: Как да почистите лицето си от черни точки?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *