Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Какво яде Марта Стюарт, за да направи 77-годишна жена да изглежда като 45?

От специалния й зелен сок до нетрадиционните брашна, които използва

Марта Стюарт живее най-добрия си живот на 77 години. Тя има успешна колекция за QVC, обича да е на открито и е най-добра приятелка със Snoop Dogg.

марта стюарт
Освен всичките успехи, Марта Стюарт впечатлява с външния си вид- въпреки че е на 77 години, тя изглежда като на 45

И как Марта Стюарт постига всичко това?
Тя признава, че редовно прави физически упражнения и се дължи и на добри гени, за да изглежда толкова грациозно дори на 77 . Марта също казва, че диетата й е изиграла голяма роля в поддържането на добра форма.

Ето по-отблизо 4 от навиците на Стюарт за здравословен живот:

1.Марта пие зелен сок всяка сутрин

Въпреки че малко неща в живота на супер-натоварените медии остават постоянни, ежедневието на Стюарт за закуска е непоколебимо: „Пия зелен сок всяка сутрин“, каза тя на д-р Оз през миналата година.

зелено смути
Тя всяка сутрин пие зелено смути- например със спанак, магданоз или спирулина

Марта задължително закусва, като това е най-обилното й хранене за деня.

През 2014 г. Стюарт сподели любимата си рецепта с TODAY, така че всеки може да опита от нейния сок. И ако наистина искате да имитирате рутинната практика на Стюарт, можете да се опитате да използвате специална грижа за кожата: Тя каза на д-р Оз, че използва хидратираща маска. на лицето й, деколтето и ръцете си всеки ден, след като се събуди.

2.Тя си има градина, в която растат собствените й зеленчуци

Когато става въпрос за производство, Стюарт държи нещата да са супер пресни. „Правя си зелен сок от зеленчуците, които отглеждам“, споделя тя. „Те растат в оранжерията през зимата и в градината през лятото. И те са органични зеленчуци.“

3.Рибата заема голяма част от храната, която приема

рибаВ последно време, Стюарт получава повечето от протеините си от морски дарове. „Храня се добре, не ям много месо- повече в диетата ми присъства рибата.“

Популярната средиземноморска диета включва консумирането а повече риба и по-малко червено месо.

Доказано е, че помага при загуба на тегло, увеличава „добрия“ холестерол, подпомага функцията на мозъка и предпазва от сърдечно-съдови заболявания.

Омега – 3 рибено масло
Омега – 3 рибено масло – за здрава кръвоносна система, кожа, нокти, коса!

4.Марта избира нетрадиционните брашна

Тя неотдавна започва да експериментира с алтернативи на обикновеното бяло брашно, вместо да се възползва от други сортове, които имат повече хранителна стойност.

Съветът на Марта Стюарт към всички жени е да се занимават с всичко това, което ги кара да бъдат щастливи, да залагат повече на домашно приготвената храна и домашно отгледаните продукти и да обичат всичко около тях безусловно.

Източник: https://www.goodhousekeeping.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *