Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Изчистете глистите и паразитите от тялото с тази лесна рецепта

Глистите са паразити, които лесно могат да се разпространят в човешкото тяло и да причинят неподозирани вреди

глистите

Глистите (или наричани още острици) са много често срещан вид заболяване. Според Световната здравна организация почти един милиард души се заразяват ежегодно с глисти.

Често това се случва по фекално-орален път, т.е. през устата, поради контакт със заразени предмети, храни, животни и насекоми. И много често хората не подозират, че имат такива паразити в тялото си, докато не стане късно.

Най-честите симптоми за наличието на червеи в организма са коремна болка, често с променяща се локализация, гадене, оригване, бързо засищане на организма, нарушения на съня, сърбеж в областта на ануса, скърцане със зъби, проблеми със съня, нервност и загуба на тегло.

glisti

Паразитите в тялото, не само глистите, са причина за някои доста неприятни възпалителни заболявания.

Ако сте открили в себе си или в членовете на вашето семейството поне няколко от тези симптоми, трябва незабавно да бъдете прегледани и диагностицирани за присъствието на паразити в организма. Ако не може да бъдете диагностицирани, в никакъв случай не приемайте противоглистни лекарства по свое усмотрение.

Повечето от тези лекарства са много токсични за организма, и имат тесен спектър на действие. Освен това, не е много вероятно да ви помогнат и да се справите с проблема си.

Как да се отървете от глистите и други чревни паразити у дома?

Разбира се, ако имате съмнения за глисти, или просто искате да си направите профилактика, винаги може да се доверите на народната медицина.

byal-oman

Като добра превенция на хелминтоза нашия редакторски екип препоръчва инфузия от бял оман. За да се отървете от нематоди (аскариди, острици и трихуриди), е необходимо да се настоява 1 чаена лъжичка сух корен от оман в продължение на 8 часа в 1 чаша топла преварена вода.

Преди употреба прецедете бульона и пийте една четвърт чаша 4 пъти на ден 20 минути преди хранене. Курсът на лечение с инфузията от бял оман – не по-малко от 3 месеца.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *