БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

Има ли връзка между продължителността на човешкия живот и зодията?

Повечето астролози са сигурни, че има връзка между продължителността на живота човек и неговия зодиакален знак

През последните 2-3 години, заради пандемията предизвикана от ковид, стана ясно, че продължителността на живота е нещо относително. И все пак, няма да е излишно да разберем
колко дълго живеят знаците на зодиака и какъв вид здраве отличава всеки от тях.

Как може датата на раждане да повлияе на здравето и продължителността на живота на човек ?

Всичко е свързано с подредбата на планетите, която се наблюдава в момента, в който се ражда даден човек.

И така, колко години са предназначени за всички зодии и какви проблеми могат да намалят този брой?

Зодиакални знаци, които живеят по-малко от другите

Скорпион

Представителите на тази зодия живеят средно до 70-72 години. Експертите обясняват такива незадоволителни показатели с факта, че Скорпионите по всякакъв начин избягват всякаква медицинска помощ.

Те не се интересуват особено от здравето си, отхвърлят всякаква превенция и не бързат да се подлагат на прегледи. Всичко, което Скорпионът избягва, би могло да го спаси от много здравословни проблеми и да удължи живота им.

Водолей

Повечето хора от тази зодия също рядко доживяват до дълбока старост. Средната продължителност на живота им е около 72–74 години. Водолеите изненадват лекарите с непостоянното си здраве. Те може да не се разболеят през цялата зима, дори и да не се обличат топло, но през лятото успяват да хванат пневмония изневиделица.
Най-често са преследвани от проблеми с кръвообращението, зрението, стомашно-чревния тракт. Водолеите често са нервни, което също се превръща в значителен източник на много заболявания, които, разбира се, не удължават живота по никакъв начин.

Стрелец

Живеят до 73-75 години, имат лошо здраве. Стрелците трябва да обърнат специално внимание на състоянието на опорно-двигателния апарат и сърдечно-съдовата система. Хроничните заболявания значително застрашават и развалят живота им. Към това трябва да добавим и редките посещения при зъболекаря, както и отказа им да се хранят ако не здравословно, то поне малко по-разумно.

Рак

Представителите на този знак живеят до 75-77 години, с много уговорки. Основният проблем за тях е, че не се отнасят сериозно към здравето си. Те не приветстват здравословния начин на живот и се опитват да избягват лекарите, дори когато имат нужда от тях заради сериозни проблеми, които ги измъчват от дълго време.

Подозрителността и фиксацията върху болестите (а не върху възстановяването) са пагубни за Раците. Особено чести при тях са проблемите със съдовата система, стомашно-чревния тракт и зрението.

Средна продължителност на живота

Лъв

Тези хора успяват да живеят средно до около 78 години. Те обаче достигат една такава солидна цифра само ако навреме разпознаят сериозните заболявания (и започнат лечението им). Но навикът да задържат всичко в себе си и да не се оплакват може да изиграе жестока шега на Лъвовете. Най-често имат проблеми с гърба, сърдечно-съдовата система и зрението.

Риби

Продължителността на живота на хората от тази зодия е 75–79 години. И за да доживеят до около седем десетилетия, Рибите трябва да се пазят от заболявания на дихателните пътища, ставите и кожата. Освен това експертите съветват по-често да прекарват на чист въздух и да спят достатъчно.

Везни

Родените в края на септември и началото на октомври може да доживеят до 77-80 години, което е много, предвид обикновено слабия им имунитет. Често техните заболявания са свързани с долната част на гърба, бъбреците или лошото състояние на кожата. За тези хора е важно да избягват ниските температури, за да не се преохладят фатално. Освен това и високата влажност може да донесе здравословни проблеми на Везните.

Овен

Може, ако се вслушват и спазват съветите на лекаря, Овните да доживеят и до 80–82 години. Основните проблеми по пътя на огнената зодия са безсъние, мигрена, сърдечни заболявания. И затова е по-добре да не си пълнят главите с обиди, тревоги и други глупости. В крайна сметка всичко това само отнема от здравето им и добавя сива коса.

Дълголетни знаци

Телец

Звездите обещават на тези хора 82-86 години живот. Въпреки това, проблемите с пикочно-половата система и ставите могат да бъдат значително препятствие по пътя на дълголетието. Проблемът често се крие в наднорменото тегло на чревоугодниците Телци. Следователно, тези уязвимости не трябва да се пренебрегват!

Близнаци

Възможно е примерните Близнаци да достигнат и до 84-87 години живот. Тези хора често се борят безуспешно с депресията, което води до други, по-осезаеми проблеми. Затова звездите ги съветват да следят емоционално-психическото си здраве, както и да се хранят рационално. Гладуването и преяждането могат да бъдат пагубни за тях.

Козирог

Козирозите могат без проблем да изкачат стълбицата на живота до към 85-88 години. Те смело и отговорно се борят с всякакви заболявания – от банална настинка до животозастрашаващо състояние. Познават слабостите си и се опитват да не се излагат на ненужна опасност. Въпреки това, техните стави, слух, жлъчни пътища и храносмилателна система са изложени на особен риск.

Дева

Основните проблеми на Девите често са свързани с работата на храносмилателната система. Но онези представители на зодията, които следят здравето си, живеят средно 85–90 години. Освен това експертите съветват Девите да се хранят здравословно, да не преяждат и да не гладуват. И в този случай звездите ще им дадат още няколко спокойни години живот .

Разбира се, има добри и лоши изключения от всяко правило. Споделете как тези предписания от астролозите съвпадат с вашия житейски опит.

Източник: nimblespirit.com

Смайлин промоция
2 на цената на 1: СМАЙЛИН – билков продукт против паник атаки, тревожност, безпокойство, подтиснатост и безсъние

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *