Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Чаша бира на ден против стрес!

Хмелът намалява стреса и „отключва“ хормоните на щастието!

 

Според проведени наскоро научни изследвания, умерената консумация на бира – до 1 литър на ден за мъжете и половин литър за жените, повишава качеството и продължителността на живота и намалява смъртността с до 20%. Една от основните причини за това е наличието на изключително полезната, но много рядка молекула никотинамид рибозид, която се бори със стареенето на клетките. Пивото не съдържа мазнини и холестерол, а има лесно усвояеми захари. Това го прави идеално за отслабване. При умерена употреба на бира човешкият организъм си набавя и специфични вещества, съдържащи се единствено в хмела. Хмелът намалява стреса и „отключва” хормоните на щастието!

Бирена мая

Основен продукт за производството на бира е бирената мая. Става дума за микроскопични гъбички, които бързо се размножават, след като са погълнати. Те съдържат един куп полезни вещества. Като хранителна добавка бирената мая може да се намери главно под формата на капсули и таблетки или на прах. Бирената мая благоприятства храносмилането и стимулира „мързеливите” черва. Протеините, които се съдържат в нея, подобряват дейността на стомашните сокове и тонизират мускулите на храносмилателния тракт. Освен това бирената мая обновява стомашната флора, когато балансът й е нарушен. ВНИМАНИЕ: Не е подходяща за хора, които страдат от възпалителни заболявания на храносмилателната система. Тя не може да замени назначеното от лекаря лечение – това е само хранителна добавка.

Бирената мая помага за отслабване, като абсорбира захарите и мазнините, намалява апетита и засища. Можете да направите един 3-месечен курс с по 2 ч.л. бирена мая заедно с храната. Най-добре денят ви да започва с голяма чаша вода, в която са разтворени 3 ч.л. бирена мая. През този период не консумирайте  колбаси и тестени изделия (пици, хамбургери, банички). Хранете се три пъти на ден и избягвайте сладки и мазни храни. Много е добре да увеличите движението – тичане, разходка в парка и много смях!

 

 

Справете се с безпокойството и вредното влияние на стреса

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *