ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Може да победим депресията с розмарин

Депресията може да бъде опустошителна, когато удари. Въпреки, че много аспекти на депресия са психологически, често на лице са и физеологични аспекти. Тези аспекти може да бъдат разрешени чрез използването на билкови лекарства за лечение на депресията. Един от физеологичните аспекти на депресията може да бъде запекът или натрупванията на лоши отпадъци по стените на дебелото черво. Това може да звучи странно за някои хора, но в действителност е точно така. Ако използвате билкови лекарства за отстраняване на наслагванията на дебелото черво ще установите, че симптомите на депресия значително намаляват. Те също така не причиняват хормонален или друг вид дисбаланс в организма, както го причиняват химичните лекарства за лечение на депресията. Доказано е, че много хора са били излекувани след като чрез използване на билкови лекарства са се избавили от вредните натрупвания по дебелото черво. Използват се и много билки за да се подобри правилното циркулиране на кръвта. Чрез подобряването на циркулирането на кръвта се подобрява и правилното оросяване на мозъка друга причина за проявата на депресия.

Гинко билоба – това е една от най-известните билки използвани за подобряване на функциите на мозъка, което го прави и една от най-полезните билки при лечението на депресия. За съжаление повечето препарати гинко днес са с много ниско качество затова, ако може да си набавите естествен екстракт от тази билка ще може да се справите много успешно с лечението на депресията.

Лют червен пипер – докато гинкобилобата подобрява кръвообращението на мозъка и така помага при лечението на депресията то лютия пипер помага за стимулиране на циркулацията на кръвта в тялото и това го прави полезно лекарство при лечението на депресията. Най-важно е да използвате правилния вид лют червен пипер.

Розмарин – тази билка е много популярна в кухнята, тя също така е много полезна за подобряване на кръвообращението на мозъка. И така по този начин тя действа като антидепресант. Тук също важи правилото да се избере по-силен екстракт от билката за да има ефект.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Може да победим депресията с розмарин

  1. Pingback: 12 изненадващи причини за депресия | Лекува нет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *