Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да решите труден за решаване проблем: Този метод работи дори в отчаяни ситуации

Нерешеният, или трудният за решаване проблем, е като спазъм, като парализа

проблем

Тежи като воденичен камък, а мозъкът е уморен от постоянното мислене и търсене на начин да излезете от спиралата на неуспеха. Чувствате се или „прегрели“, или сте в нещо като кататонен ступор. Така или иначе, онова което всеки е изпитвал в такава ситуация, е смазващото чувство на безпомощност.

Трябва да вложите усилия в нещо друго, в нещо, което е лесно, достъпно и податливо на вашето влияние.

„За да отпуснете един мускул, трябва да напрегнете друг“

Това казал един лекар на своя пациент. И съвсем правилно го е казал. Този съвет може да работи за вас и в реалния живот. Ако в семейството има проблеми и не можете да ги разрешите по никакъв начин, все още нямате достатъчно средства и възможности и нищо не зависи от вас, трябва да насочите вниманието си към работата. Започнете да правите кариера или подобрете начина, по който се справяте със служебните задължения. Може би ще е добра идея да потърсите ново професионално поприще, но така или иначе ще трябва да промените драстично нещо друго, нещо различно от проблема, който изисква решение.

Ако имате проблеми в работата, които също все още не подлежат на решаване, и нямате ресурси за това, трябва да се заемете със здравето. Например, да се погрижете за зъбите или да започнете да спортувате.

Ако са възникнали здравословни проблеми и няма начин за тяхното бързо и ефективно решаване, е необходимо не само търпеливо да се подложите на лечение, но и да се заемете с работа, личен живот или с творчество.

Може да е нужно известно време, за да се изброят всички проблеми, които понякога не могат да бъдат решени от раз. Те се противопоставят на решението, и това е всичко. Трябва да чакате и да сте търпеливи.

Има начин да подобрите ситуацията

Нужно е само да вложите всичките си усилия в съвсем различна област, където всичко зависи от вас . Или поне по-голямата част…

Ще се изненадате, но скоро проблемът, за който ви се е струвало че няма решение, ще започне да се решава. Ще забележите подобрения, ще се появят възможности, ще можете да дишате свободно и да измислите нещо. Ще ви се струва, че решението е дошло от само себе си, което не е така. Ситуацията се „отпуснала“, отървала се е от парализата, станала е мека и гъвкава. И е било необходимо само малко усилие от ваша страна, за да се подобри.

За щастие непреодолимите проблеми са рядкост

И повечето от тях могат да се считат за изсмукани от пръста, тъй като сами ги създаваме, когато започнем да се паникьосваме и да губим контрол над себе си. Когато се сблъскаме с проблем, понякога не си даваме достатъчно време да помислим за причините за случващото се и възможните начини да променим ситуацията. И най-важното е, че не правим изводи и не се учим от грешките (бездействието) си.

Да не се отказвате и да работите усилено, за да решите проблемите си, изисква както смелост, така и желание да положите сериозни усилия. Често само ни се струва, че не сме в състояние, но в повечето случаи всичко зависи от нас.

Решаването на проблемите изисква действие, без значение дали в посока на самия проблем, или в различна от него. Бездействието и игнорирането на проблемите води само до нови, още по-трудни за решаване ситуации. Запомнете това!

Източник: www.psychologytoday.com

Опаковка на продукта "Смайлин – връща усмивката на вашето лице"
Смайлин – бързо прогонва лошите мисли и връща усмивката

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *