ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Органичният германий стимулира имунитета

Откривателят на органичния германий, проф.д-р Казухито Асаи, твърди: ”Органичният германий е божие творение, изпратено от небесата, за да облекчи човешкото страдание и да спаси човечеството от болестите.”

Професорът допълва още:

„Както в мрака се вижда светлината, така се разпространява и славата на органичния германий. В кабинета ми се трупат хиляди писма на благодарност от излекувани хора. Органичният германий е доказано ефективен срещу всички заболявания: сърдечни болести (включително инфаркт на миокарда), хипертония, проблеми с простатата и щитовидната жлеза, цироза, очни болести, мускулна атрофия, синдром на нефроза, дегенерация на малкия мозък, канцерогенни проблеми, коремна воднянка, анемия, чернодробна дисфункция и цироза, атопичен дерматит, проблемна бременност и др.”– са изводите от изследванията на проф. д-р Асаи.

Проф. д-р Казухито Асаи прави истинска революция в научния свят, след като открива органичния германий, който бързо е обявен за универсално лекарство, способно да победи и най-тежките оплаквания.

Уникалният биоактивен комплекс от гъбите Шийтаке, Майтаке и Рейши е богат естествен източник на органичен германий, както и на засилващите имунната система полизахариди и бетаглюкани. Комплексът е мощен антиоксидант, който снабдява клетките с кислород, стимулира обновяването им, елиминира свободните радикали, има регенериращо и подмладяващо действие. Прилагайки своята формула, проф. Асаи и неговите ученици успяват да излекуват милиони хора, страдащи от най-тежки онкологични заболявания.

В българските аптеки вече може да се намери новият препарат ГЕРМАНОР 132 (Germanor 132). Той е уникално съчетание от три витални медицински гъби, изключително богати на естествен германии, известни в цял свят с действието си против най-страшните заболявания, включително и ракови. Подпомага при канцерогенни проблеми, подагра, болни бъбреци, атеросклeроза и др.

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 3 до “Органичният германий стимулира имунитета

  1. Валентина каза:

    В един сутришен блок разказваха са чудодейните свойства на органичния германий за изграждане на имунитета. Попитах в аптеката и от там ми препоръчаха Германор 132, като добавка с най-богато съдържание на активните съставки. Сега в началото на сезона на настинките пия профилактично Германор 132 за повишаване на имунитета и се надявам да остана здрава през цялата зима, както досега.

  2. Иван каза:

    За рак се съмнявам, че помага, но знам, че органичния германий помага на организма да премине през химиотерапия или лъчетерапия с минимални усложнения. Германор ми изглежда доста добър продукт.

  3. Татяна Господинова каза:

    Не бях чувала за тези витални гъби, докато съдбата не ме сблъска с най-тежката болест – рака.Започнах да чета и да се интересувам за всякакви алтернативни методи за лечение при рак и така попаднах на материали за виталните гъби и органичния германий. С изненада разбрах, че в нашите аптеки има продукт, който съчетава и двете неща. Знам, че рака е коварен, но предпочитам да мисля че за мен има шанс затова пия вече два месеца Германор 132

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *