Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Знаете ли, че самотните хора умират по-рано

Ако сте заобиколени от приятели и близки, имате всички шансове да преживеете дълъг и щаст­лив живот. Затворниците, живеещи в самота, често умират преждевременно, по-рано от другите хора, които участват в социалния живот.

Хората, които прекар­ват много време в кръга на приятели и роднини, живеят средно с 3,7 години повече, отколкото самот­ниците.

Самотата влияе на про­дължителността на живота, също както и алкохолизмът. А общуването с приятели е също толкова полезно за здравето, както и отказва­нето на цигарите.

В своята разработка учени от Университета в Юта, САЩ, анализирали данни от 148 изследвания, в които взели участие пове­че от 300 хиляди човека.

„Приятелите и близ­ките могат да облекчат живота ни. Те ни дават пари на заем, подкрепят ни на работата, грижат се и за на­шите деца и т.н. Освен това те могат да ни подскажат как да водим здравословен начин на живот и кога е необходимо да отидем при лекар. И не на последно място, благодарение на роднините и близките ние усещаме, чувстваме, че нашият живот има смисъл, че не е безсмислен“ – така казва авторът на разра­ботката.

Емоционалната под­крепа на близки хора ни помага да се справим с проблемите. Близките отношения и любовта на околните ни дават чув­ството за защитеност и ни действат успокояващо.

Учените добавят, че самотата съкращава живота независимо от пола, възрастта и състоянието на здравето.

Днес има много продукти против алкохолизъм, но са малко тези, които наистина дават резултат в битката за спиране на алкохола и цигарите! Хранителната добавка Кудзу Корен, която се предлага в България е продукт на американската фирма „SWANSON” и е одобрена от Американската агенция по храните и лекарствата /FDA/. Тя е доказан лидер като продукт за спиране на алкохола и цигарите!

 

Все още ли искате да пушите? СПРЕТЕ ЦИГАРИТЕ И АЛКОХОЛА С КУДЗУ КОРЕН – най-доброто средство в света против алкохолизъм и тютюнопушене!

Материалът е от в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 2 до “Знаете ли, че самотните хора умират по-рано

  1. Pingback: Докога ще съм САМА?! | ПО-КРАСИВИ

  2. Pingback: Психология на страха от самота | ПО-КРАСИВИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *