Тази рецепта за лечение на диабет ще остави лекарите без работа!

Поглъщането на хапчета за лечение на диабет, проверката на кръвната захар през цялото време, може да ви се стори непосилно бреме.

Но предприемането на стъпки за поддържане на диабета под контрол, е най-добрият начин да предпазите себе си от усложненията, които настъпват с това заболяване, ако не се лекува.

DIABET-RECEPTA
Рецептата за лечение на диабет

Предлагаме ви рецепта, за която имаме много отзиви от наши читатели, които са я изпробвали и са доволни от резултата. Кръвна захар в рамките на 5-6 ммол само за една седмица!

Съставки на рецептата за лечение на диабет

0,5 л домашна ракия – около 40-42 градуса, двоен препек

16 ореха, натрошени с черупките

20 листа индрише, заедно с дръжките, ситно нарязани

1 чаена лъжичка канела

Инструкции за приготвяне на рецептата за лечение на диабет

Сипете ракията в буркан или шише с широк отвор и капачка. Добавете всички съставки и разклатете силно. Поставете на тъмно и хладно място или най-отдолу в хладилника. Оставете да престои 2 седмици и започнете да пиете по 20 мл от настойката сутрин на гладно. Когато започнете да пиете тази доза от лекарството, заредете следващата. Най-добре е да отглеждате индрише (Pelargonium roseum Willd.) в много саксии у дома, за да имате за дълъг период от около 3 месеца. След като пиете 3 месеца всяка сутрин от това лекарство, направете почивка 1 месец, след което можете да повторите пиене още 3 месеца.

Не забравяйте, че диабетът е заболяване, което се подобрява от строг режим, много ходене и хранене със здравословни храни – без тесто, без захар и без мазни меса. Освен това избягвайте храните с висок гликемичен индекс – ГИ.

Опитайте тази рецепта и ни пишете как ви се отразява!

 

Оценете статията
Оценка 3.5 от 105 гласували

Това ще ви помогне

От 5 до “Тази рецепта за лечение на диабет ще остави лекарите без работа!

  • Милена каза:

   Няма ефект, ако само лежите и ядете. Диабетът изисква движение и здравословно хранене.

 1. Юлия Толева каза:

  Точно си представих как гълтам ракийката на екс, качвам се на колата и отивам на работа, а шефа вика- всички при мен на съвещание ?

 2. Цветемила каза:

  Поредната глупост.Някой да ви е информирал че диабета е 2 типа та предлагате рецепти .Почетете малко преди да сте навредили на някой.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *