Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Може ли човек да преодолее диагнозата трихомониаза?

Ваксината може да ви избави от хронифициралата болест

Имам хронична трихомониаза. Вече няколко години старателно изпълнявам всичките лекарски предписания, но болестта не иска да си отиде. Изчезва за кратко време и после отново се появява. Кажете ми какво мога да направя?

Валерия Тодорова – Варна

При лечението на трихомониазата често Възниква ситуация, при която болестта придобива изключително тежък характер. Това е свързано с активността на имунната система на болния и с раз­новидността на болестотворните бактерии. В по­вечето случаи болестта се превръща в хронична.

За щастие, появиха се нови препарати за ней­ното лечение, действието на които е основано на принципно различна основа в сравнение с традици­онните препарати. За една от най-добрите против трихомониаза ваксини засега се смята тази на Солко – Триховак. При въвеждането й в организма тя стимулира имунитета и помага на имунната система да изработва защитни антитела, които убиват болестотворните бактерии. Едновременно с това ваксината нормализира състава на Влагалищ­ната микрофлора и я защитава за продължително Време.

Лечението с този нов препарат се провежда под наблюдението на лекар, защото заедно с въвежда­нето на ваксината е необходимо няколко пъти да се изследва намазка от влагалището, за да може да се контролира дали отслабва инфекцията и се Възстановява нормалната микрофлора.

Материалът е от в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *