Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ружът – модерно оръжие за красота

Такъв продукт като кремообразен руж е сравнително нов продукт в индустрията за красота, но е изключително функционален и чудесно подходящ за употреба не само „2 в 1“, но и „4 в 1“. Кремообразният руж може незабавно да озари лицето ви и може да се използва като третиране на устни или дори като основа за сенки за очи.

Къде да нанесете кремообразен руж

Кремообразният руж трябва да се прилага въз основа на характеристиките на лицето:

  • ако искате да “изпънете“ лицето си, нанесете руж от ябълките на бузите и го смесете към слепоочията си, това между другото добавя забележим лифтинг ефект;
  • ако ружът служи за освежаване на лицето, просто го нанесете върху ябълките и разбъркайте. Засенчването обаче не трябва да минава под крилата на носа – в противен случай лицето ще изглежда уморено и изобщо ние не се нуждаем от такъв ефект; https://malva-parfume.ua/ru/blog/99478268353/
  • ако ружът се използва като продукт за устни, тогава не го нанасяйте с четка, а го втривайте с пръсти;
  • кремообразният руж като сенки за очи трябва да се нанася възможно най-внимателно – за да не се създаде разплакан поглед. Червените и розови сенки обаче са най-горещата тенденция този сезон, така че ружът уверено може да се използва като сенки за очи.

Продукта може да се използва и като субстрат, а отгоре, например, със златисти сенки и плоска четка в центъра на клепача, можете да създадете лек “хайлайт“.

 

Най-добрият начин за нанасяне на кремообразен руж

Ако мислите, че ръка или пръсти са достатъчни за това, тогава дълбоко грешите.

  1. Нанасяне с дуофибърна четка. Позволява ви да нанесете забележимо руж, както и да коригирате лицето си с тяхна помощ. Останалият продукт може да се нанесе върху скулптуриращи зони на челото – минималната доза пигмент действа много освежаващо.
  2. Нанасяне с гъбичка. Включва полупрозрачно нанасяне на продукта и ултра-засенчване. По-добре е да използвате леко навлажнена гъба.

  1. Нанасяне с пръсти. Като експресен вариант. Топлината на пръстите ви позволява на ружа да се стопи и да нанесете го по-нежно.
  2. Нанесете със синтетична четка за коректор. Позволява да се нанася кремообразен руж като кремообразна сенка за очи.
  3. Нанасяне с четка за устни. За лесно използване на кремав руж като грижа за устни.

В модерния образ на добре поддържана жена важна роля играе и такъв детайл като изискан червен маникюр.

 

Червен цвят – изтънченост, дързост и привлекателност

Очарователният червен маникюр е смел избор за успешни дами, които знаят какво искат и знаят как да го постигнат. Червеният маникюр сам по себе си е невероятен и очарователен, поставяйки специален акцент върху ръцете на своята притежателка. Изглежда особено изразително в монохромна версия, а също така е интересно и необичайно с шарки, кристали и в тандем с други цветови нюанси.

Червеният маникюр обаче е популярен и търсен сред момичетата не само заради холивудските актриси и модните тенденции. Той има неоспорими предимства, с които не всички цветове могат да се похвалят:

  • ярък акцент – червеното ще добави богати цветове и елегантност дори към най-скучната ежедневна визия;
  • разнообразие от нюанси – червената цветова гама е представена от невероятно разнообразие от топли и студени нюанси, сред които със сигурност ще има такъв, който подхожда на вашия тип кожа и образ;

  • цветова комбинация – червените нюанси изглеждат най-изгодни заедно с черни, златни, сребърни, бели, зелени и други цветове;

Вариация – червеният цвят изглежда органично както на дълги, така и на къси нокти, придавайки им добре поддържан и строг вид, а също така е подходящ за всякакъв вид дизайн – от омбре до френски.

Както казва науката за човешките чувства – психологията: червените нюанси в маникюра се избират от емоционални, креативни личности, страстни и уверени в себе си. Чувствени и силни хора, които знаят как да постигат целите си и не се страхуват от трудностите по пътя към победата. Такива дами никога няма да се изгубят в тълпата, намирайки начин да привлекат вниманието към себе си. Има мнение, че такъв психологически портрет на човек всъщност има висока точност на отразяване на неговия характер и зависи от вас да вярвате в него или не.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *