Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

4 чаши – японска техника за прочистване на червата – резултатите са просто невероятни!

С тази рецепта за прочистване на червата ще помогнете за прочистването добрата работа и на черния дроб и жлъчката

прочистване на червата

Прочистване на червата се прави по много и различни начини. Днес ви предлагаме един ефикасен, лесен и доказано ефективен метод за прочистване на червата. Тази древна японска техника ще спомогне и за по-добрата работа на черния дроб и жлъчката.

Японците са признати столетници. Тяхното здраве наистина е за завиждане от хората в другите страни. Глупаво е да се губи време в завист, затова е по-добре да почерпим от източната мъдрост. Така ще подобрим своето здраве и ще придобием нови сили, с които адекватно ще посрещаме предизвикателствата на деня.

yapontsi

Всичко, което е необходимо за подобряване на здравето и профилактика на много заболявания е много просто – всяка сутрин трябва да се пие вода.

Японската медицинска асоциация потвърди лечебното действие на обилното пиене на вода сутрин. Този прост метод помага за лечение на главоболие, сърдечни проблеми, бронхит, стомашно разстройство и други заболявания.

4 чаши – японска техника за прочистване на червата – как се прави?

voda

1. Всяка сутрин се изпиват 4 не много големи чаши с вода със стайна температура. Може да разделите изпиването на водата на 2 пъти.

zabi

2. Не трябва да се яде и да се пие нищо в продължение на 45 минути след като водата е изпита. В началото ще е малко трудно да се справите с количеството, но с течение на времето се свиква. През това време може да си измиете зъбите, да направите гимнастика и да се приготвите за работа.

zakuska

3. След това може да закусите. Опитайте се да комбинирате пиенето на вода със здравословна закуска. Така ефекта ще бъде още по-голям.

piene-voda

4. След закуската не бива да ядете и да пиете нищо в продължение на 2 часа.

Ако не сте в състояние да изпивате 4 чаши вода веднага, не се насилвайте излишно. Започнете с малко, пийте по 1-2 чаши в началото, или разделете изпиването на 4-те чаши. Вие ще почувствате себе си по-здрави и ще искате да продължите експеримента!

Обилното пиене на вода подобрява не само здравето, но облекчава страданията на онези, които са болни. Пречистване с вода е техника колкото проста, толкова и ефективна.

hidroterapiya

Чрез използването на този японски метод за един месец ще бъдете в състояние да се справите с високото кръвно налягане. Ще подобрите и състоянието си, ако страдате от диабет. А само след три месеца ще забравите какво е това гастрит.

Японската хидротерапия няма странични ефекти. Защо не опитате да пиете повече вода? В края на краищата, водата е само на една ръка разстояние. Този полезен навик не струва нищо, но ползите от него са огромни.

Източник: www.silazdorovya.ru

Боринал
БОРИНАЛ – за силен имунитет и защита от вируси!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *