Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Тайната на ханъмите: турска рецепта за красота ще ви изненада с резултатите

Това е рецепта за красота, която ще ви изненада не само с бързия си ефект, но и със страхотния краен резултат

brychki

Тази турска рецепта за красота е хит в южната ни съседка, тъй като е доказала доброто си действие в продължение на десетки години.

Преди година-две вие бяхте доволни от външния си вид, но днес сте изнервени от малките, издайнически бръчици, които сте забелязали. Без паника! Lekuva.net ще ви даде днес чудна турска рецепта, с помощта на която бръчките не само ще се опънат, но и ще изчезнат.

Всички съставки са много достъпни, не са някаква скъпа екзотика. Изразено изглаждащия ефект настъпва още след третата-четвъртата процедура.

Как да подмладим кожата си с турска рецепта за красота?

Не забравяйте, че всяка маска се нанася само върху чиста кожа! Някои компоненти от маската могат да предизвикат алергична реакция, така че собствениците на чувствителна кожа е най-добре да не я правят, заради наличието на мед и канела. Ако все пак много искате да я направите, заменете меда и канелата с яйчен жълтък.

маска

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:

3 чаени лъжици сода
1 чаена лъжица мед
1 чаена лъжица течен витамин Е (може да се закупи от аптеките)
1/4 чаена лъжица канела
4 чаени лъжици мляко или сметана

ПОДГОТОВКА

Смесете всички съставки. Трябва да се получи една доста гъста смес. Ако не е достатъчно гъста добавете колкото е необходимо сода. Нанесете дебел слой от маската върху почистено лице и шия, избягвайки зоната около очите и устните. Оставете я да изсъхне.

След около 15-20 минути отмийте маската с натопен в топла вода памук, без да натискате много.

След като изплакнете много добре лицето от маската, ще забележите, че кожата е видимо по-свежа, стегната, а порите са почистени и не чак толкова разширени.

Ако използвате маската два пъти в седмицата, много скоро хората около вас няма да могат да отгатнат възрастта ви.

крем против старчески петна

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 4 до “Тайната на ханъмите: турска рецепта за красота ще ви изненада с резултатите

  1. Pingback: Essayez Le Traitement Cosmétique Turc Pour Atténuer Les Rides Profondes - Recettes Pratiques

    • Кристина Жилио каза:

      Тук , където живея има много арабки. Има и не подържани и гнусни,миришещи ,но има и делеч по подържани и от нас ,интелигентни и не толкова млади жени от тези раса .Веднъж пробвах тяхна домашна маска и още след измиването на маската бях удивена от ефекта,но за съжаление собственичката не пожела да разкрие разкрие тайната рецепта. Ще пробвам тази ,въпреки ,че ми се струва ,че другата маска не съдържаше такова количество сода,някакви други съставки. Имам един въпрос. Сметаната може да се замени с кисело или прясно мляко. Питам защото има сметани в кофички за кисело мляко ,но има и течни сметани подобие на гъсто правно мляко.Още повече ,че мама ползваше преди излизане /някъде на ресторант или някое културно мероприятие/ маска от кисело мляко и сода бикарбонат и кожата и беше още по стегната и гладка.Аз не съм наследила нейната кожа . Мама имаше много гладка кожа и на по късна възраст, а аз колкото и маски да сложа пак няма да получа и нейната кожа. Но ние сме жени и трябва да се придържаме красиви винаги. Друг е въпросът до колко ще постигнем желания резултат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *