Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ВИТАЛНИ ГЪБИ СЕ БОРЯТ С РАКА

Комплексите с витални гъби са хит сред американските производители на продукти за здравето. Американските компании на продукти за здравето обърнаха поглед на Изток. Те откриха действието на виталните гъби, известни на китайската медицина от векове като едни от най-ефективните средства, подпомагащи при туморни заболявания.

Хилядолетна е историята на виталните гъби, които в Китай с право са спечелили названието “Еликсир на живота”. Това са гъбите рейши, шийтаке, майтаке, кордицепс, кориолус, агарикус и херициум. Всяка от тях има своя собствена сила в борбата за човешкото здраве. Това, което ги обединява, е наличието на специфични полизахариди, които имат способността да подпомагат имунната система в борбата й с всякакви болести. Те предизвикват стимулиране на Т-лимфоцитите – едни от най-важните клетки, които се борят с болестите. Тези клетки стимулират макрофагите, в резултат на което се активира имуната реакция на организма. Самият процес е свързан с отделяне на високомолекулен белтък, който

селективно унищожава туморни клетки предизвиквайки перфориране на външната им мембрана.

Ето защо в целия свят се препоръчва, наред с традиционното лечение, при начилие на тумори да се прилагат именно тези гъби, които играят важна роля за подпомагане на имунната система. Те са подходящи както в случаите на вече съществуващи заболявания, така и като превантивно средство срещу тяхната поява и защита от често боледуване.

Амириканските фармацевтични компании за производство на продукти за здравето все по-често се обръщат към виталните гъби на Изтока. Такива са Nature’s Way и GNC, които разработиха комплекси на базата на тези гъби, които придобиха огромна популярност като едни от най-ефективните средства в помощ на лечението при различни видове тумор. Фактът, че виталните гъби подпомагат имунната система, ги прави популярни не само сред пациенти, които искат да се преборят с болестта, но и сред здравите, които се стремят за запазят организма си от злокачествени заболявания.

В България също има продукти, които са разработени на базата на виталните гъби. Това е

МЕГАВИТАЛ КОМПЛЕКС, включващ седемте най-ефективни вида:

рейши, шийтаке, майтаке, кордицепс, кориолус, агарикус и херициум. Комплексът е обогатен с подпомагащите здравето селен, витамин С и цинк.

Гъбата кордицепсът се препоръчва като мощен природен антибиотик, ефективен при различни бактериални инфекции, включително пневмонии, стрептококови инфекции и др. Има мощен ефект в помощ на имунитета, противовъзпалително действие, стимулира кръвоносната система като подобрява храненето на сърдечния муксул, подобрява еластичността на съдовете, съдейства срещу образуването на тромби и плаки, подпомага белите дробове, черния дроб и бъбреците и др.

Наричат шийтаке Гъбата на императора. Тя има ясно изразено действие за намаляване равитието на тумори и вируси, повишаване на имунитета, облекчаване работата на черния дроб, особено при натоварване с токсични вещества, предотвратяване развитието на цироза и др. Основният полизахарид в гъбата е лентинан, но гъбата съдържа още 18 аминокиселини, белтъци, витамини А, В1, В2, В6, В12, С, D, Е, калий, магнезий, калций, натрий, фосфор, желязо, силиций и повече от 30 ензима.

Рейши е известна като Божествена гъба на дълголетието. В състава й са доказани 119 терпеноиди – ароматни вещества, които имат противовъзпалително, антираково и антивирусно действие. Ето защо  Япония и Китай я използват при практически всички заболявания. Тя съдържа важни микроелементи като органичен германий, селен, калций, желязо, калий, натрий, манган, цинк, аминокиселини, белтъци, пурин и тритерпеноид. Гъбата Рейши се смята за Царят на адаптогените, защото има мощно действиепротив пагубните последствия от стреса.

Майтаке е известна още като Танцуващата гъба. Препоръчва се като средство за укрепване на тялото и удължаване на живота. Тя действа при обменните процеси и хормоналния баланс. Има доказан ефект за нормализиране на теглото и мазнините.

МЕГАВИТАЛ КОМПЛЕКС се препоръчва в следните случаи:

  • Като съпътстваща терапия за подпомагане лечението на туморни и ракови заболявания;
  • Тумори на белите дробове, простатата, мозъка, кръвта и лимфата;
  • За подкрепа на организма при химиотерапия и лъчетерапия за смекчаване на страничните ефекти;
  • За подпомагане на дихателната кръвоносната и отделителната системи при пневмонии, астма, възпаления на бъбреците, уринарния тракт и др;
  • При вирусни и бактериални инфекции;
  • Заболявания на черния дроб;
  • За подобряване работата на сърдечно-съдовата система;
  • За подобрява функциите на стомаха и храносмилателната система;
  • Подпомагане при диабет и от двата типа;
  • Като средство за засилване на имунитета и др.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 2 до “ВИТАЛНИ ГЪБИ СЕ БОРЯТ С РАКА

  1. Pingback: Това е най-ефикасната рецепта за лечение на кашлица и бронхит!

  2. Pingback: Природата помага за повишаване на имунитета | Лекува нет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *