Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

РЕОТОН КОМПЛЕКС сироп / RHEOTON COMPLEX liquid

Съдържа витамини С, Е, калций, фосфор, рутин, кверцетин, пикногенол, екстракти от конски кестен, гинко билоба, готу кола и хесперидин в експериментално доказани пропорции.

Reoton-KompleksПредназначение

Продуктът РЕОТОН КОМПЛЕКС е предназначен за оптимизиране и подобряване тонуса и еластичността на кръвоносните и лимфните съдове. Предотвратява образуването на тромби и ускорява зарастването на рани, предизвикани от застойни състояния при оросяването на тъканите. РЕОТОН КОМПЛЕКС се препоръчва на пациенти с проблемно оросяване на крайниците, втвърдяване на кръвоносните съдове, отоци и влошена циркулация на телесни течности по съдовата система. Препоръчван при хемороиди и състояния “уморени крака”, при проблемен лимфен дренаж.
Приемът на продукта подобрява болезнената симптоматика и улеснява кръвоснабдяването в периферните телесни зони.

Как се приема

Въпреки, че принадлежи към класа на хранителните добавки, този сироп се приема в дози и с продължителност, посочени от специалист. Приемът се съобразява с храктера на здравословния проблем и общото състояние на пациента.
Обикновено се препоръчват следните дози за съответните диагнози: 5 мл дневно в продължение на два месеца при разширени вени; два пъти дневно х 5 мл в продължение на 10 дни и веднъж х5 мл в продължение на 30 дни при хемороиди; 5 мл дневно при лимфен застой и синдром “уморени крака” до облекчаване на състоянието. Ако пациентът има проблеми едновременно с артериите и вените, препоръчителната доза е до 2х5 мл дневно в продължение на два месеца, като в средата на периода се прави 10-дневна пауза.
Продуктът е предназначен за продължителна употреба.

Възможни нежелани ефекти

Не са описани.

Кога НЕ БИВА да се приема

Няма отбелязани ограничения.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма регистрирани.

_
Усреднена цена в аптеките – 53 лв

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *