Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Най-доброто лекарство против стеснителност е сексът!

Най-накрая медиците откриха начин да излекуват прекалената стеснителност. На срамежливия човек никак не му е леко.

Но сега вече можете да въздъхнете спокойно ако сте от тези – скромните. Учените вече знаят как да се справят с това чрез медикаменти. Те открили, че хормонът окситоцин е този, който може да се справи с прекалената срамежливост. Той значително намалява нервност, намалява и чувството за страх.

Освен това помага да се справите със стеснителността. В крайна сметка неговото действие е много сходно с това на алкохола. Разликата е в това, че окситоцинът не вреди на никого. Сега учените се опитват да отделят хормона в достатъчни количества за масово производство. Или да открият вълшебна таблетка, която да провокира изработката му в организма. Защото по естествен път той се отделя само в два случая – в много малки коли­чества по време на полов акт и малко повече – по време на бременност. Сами разбирате, че такава терапия не е възможна като цяло, затова медиците от различни страни започнаха да търсят чудо-таблетки. Дори вече има извест­ни резултати. Лекарството е още на стадий разработка, но, както съобщава „Дейли Мейл“, австралийските и американските фармацевти вече могат да се похвалят с експериментални образци на препарата.

„Нашите изпитания показаха, че хормонът окситоцин отлично се справя с притесненията и срамежливост и не оказва никакви странични ефекти – казва неврологът проф. Пол Зак от Университета в Клермонт. – Освен това, за разлика от многото подобни лекарства, окси­тоцинът не предизвиква привикване.

Европейските учени също потвърждават получените резултати. Швейцарски медици тествали окситоцин върху 120 доброволци, които приемали хормона половин час преди потенциална стресова ситуация. Впоследствие те се справили отлично със срамежливостта и притесненията.
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *