ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Как чаят Ти лайф ми помогна да се справя с Хашимото?

Чаят Ти Лайф помага при Хашимото

Чаят Ти лайф вече е на пазара и първите положителни резултати не закъсняха. Събираме мнения на хора от цялата страна, за да се уверите, преди да си го купите, че това е инвестиция, която ще се изплати многократно в подобряване на вашето здраве:

СПРАВИХ СЕ С  ХАШИМОТОТи Лайф, хашимото, базедова болест, щитовижна жлеза, умора, напрегнатост, депресия, билков чай

На 45 години съм, не съм се отказала още от живота, но за да стигна до тази фаза, преминах през много трудности в последните 5 години. От толкова време съм диагностицирана с Хашимото, която се изразяваше в непрекъснати снеми на настроението, внезапно и необяснимо сърцебиене, изпотяване, тревожност и усещане, че всеки момент ще се разплача.

Помислих си, че влизам с критическата, все пак от възрастта беше лесно да се объркат симптомите, но си мислих, че ми е твърде рано да влизам в този етап от живота, когато лекарите ми казаха присъдата. Да, приемах го точно като присъда, защото съм чувала, че тази болест е за цял живот. Оказа се обаче, че има надежда за хора като мен.

Прочетох в интернет за тази специална рецепта в чая Ти лайф и реших, че няма какво да губя. Само два месеца след като започнах да го пия всеки ден, ефектът се доказа. На последното ми контролно изследване хормоните ми бяха в нормални граници, така както не са били за последните 5 години. Не мога да ви опиша колко съм щастлива. Продължавам да си пия чая и скоро ще забравя, че изобщо съм била болна.

Василена Михайлова, Варна

МЪЧИ МЕ БАЗЕДОВА БОЛЕСТ, ТИ ЛАЙФ МИ ПОМОГНА
Ти Лайф, хашимото, базедова болест, щитовижна жлеза, умора, напрегнатост, депресия, билков чай

На 52 години съм и като всяка цена в тази възраст съм застрашена от проблеми с щитовидната жлеза. Дъщеря ми е параноична на тема здравето на родителите и ме накара да си направя контролно изследване при личната лекарка и тестовете показаха, че имам уголемена жлеза. Предписаха ми лекарства, но вместо да се подобрявам, нещата започнаха да се влошават.

Получавах пристъпи на нервност, тахикардия, непрекъснато ми се спеше, страдах от необясним запек, при положение, че продължавах да се храня както обикновено. Тогава дъщеря ми започна да се интересува от всякакви форми на алтернативно лечение и така стигна до чая Ти лайф. Той съдържа богат набор от биологично активни вещества, които балансират функцията на щитовидната жлеза. Чаят ми действа много добре! Освен че помага, препоръчвам горещо Ти лайф, защото е много вкусен и приятен.

Милена Попова, София

ТИ ЛАЙФ МЕ ИЗЛЕКУВА ОТ НЕОБЯСНИМАТА УМОРА И ЛЕНИВОСТ  

След като родих второто си дете, нещо с тялото ми се промени. На 35 години, едва ставах от леглото, нямах сили за редовната къщна работа, а грижите за детето бяха истинско изпитание. Обяснявах си го със следродилна депресия, но дъщеря ми вече е на година и половина, а аз се влошавам. Като се събудя сутрин ми се вие свят, нямам желание за нищо, чувствам се замаяна. Рядко се смея, нямам енергия и всичко ме дразни.

Съпругът ми много се интересува от билколечение и почти не ми дава да лекувам децата с традиционна медицина, а за антибиотици да не говорим. Той настоя да запозна да пия чая Ти лайф, за което съм му безкрайно благодарна. Благодарение на неговото упорство, любов и грижи към мен, започнах да се подобрявам.

Първо започнах да ставам по-лесно сутрин, постепенно енергията ми се възвърна. Няма я вече тази непрекъсната умора и нежелание за живот. Определено мога да кажа, че всъщност Ти лайф ме върна към живота.

Магдалена Кирилова, София

За поръчки: Обадете се на 0885 49 20 82, 0877 90 45 79

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *