Начало / Коледна промоция! -15% за всички продукти в сайта + ПОДАРЪК!

Коледна промоция! -15% за всички продукти в сайта + ПОДАРЪК!

15% намаление + ПОДАРЪК за всички продукти в сайта до Коледа! 

Любимият здравен сайт на хиляди българи – lekuva.net, иска да зарадва своите читатели и клиенти с невероятна промоция. Сега можете да закупите всеки от нашите продукти на много по-ниска цена. И това не е всичко! За всяка поръчка получавате от нас ПОДАРЪК! Ако поръчката ви е на стойност над 60 лева, получавате и БЕЗПЛАТНА доставка до всяка точка на България.

Обадете се още сега на: 0885 49 20 82 или 0877 90 45 79

  • 15% отстъпка на всички продукти.
  • ПОДАРЪК с всяка покупка
  • БЕЗПЛАТНА доставка при покупка над 60лв!

Изберете от нашите топ продукти по-долу или посетете нашия магазин за още страхотни продукти

витамин b17 Витамин B17

В ползите от витамин B17 вече се убедиха стотици хора. Комплексната хранителна добавка благоприятства имунната система и укрепва здравето. “Витамин B17 даде добри резултати при мен. След курса на лечение с B17 туморните маркери намалиха стойностите си. Наистина B17 дава добри резултати в моя случай“, споделя Дарина Апостолова.

Генотрон Генотрон

Генотрон е хранителна добавка, която съдържа голямо количество екстракт от корени на глухарче. Съдържащите се в продукта биологично активни вещества подомагат и нормализират стомашно-чревната функция, подсилват имунитета, подобряват обмяната на веществата и кръвоносната система. Коренът от глухарче осигурява естествено противодействие срещу свободните радикали и подпомага в борбата при онкологични заболявания.

Неврохелт Неврохелт

Ненапразно другото име на Неврохелт е „еликсир за вечно здраве“. Това чудо за нервната система съдържa известната гъба Лъвска грива и действа благоприятно при десетки проблеми като безсъние, панически страх, Паркинсон, след инсулт.

Рефлекс Рефлекс

Ре-флекс засилва кръвообращението и подпомага организма сам да реши проблемите си и да се справи с болката. С ре-флекс се постига така наречения ревулсивен ефект, което е най-съвремения метод за решаване на проблемите със ставите.

Хемоактив Хемоактив

Допринася за поддържане нормалното състояние на кръвотворния апарат. Подпомага нормалното функциониране на нервната система и имунната система при умора и изтощение.

Алкогард Алкогард

Първaта научно обоснована формула за отказване от алкохола – Алкогард. Хранителната добавка е разработка на изтъкнатия професор д-р Петър Манолов. Продължителната употреба на този уникален продукт спомага за развитието на непоносимост към консумацията на алкохол.

Алказакс Алказакс

Алказакс Био е мощен съюзник в оздравителните процеси на организма, дори когато битката изглежда непосилна! Вече не е нужно да използвате традиционните средства за егулиране на киселинността в стомаха и цялото тяло. Алказакс Био замества всички тях!

Ти Лайф Ти Лайф

Включените билки в чая Ти лайф съдържат разнообразен набор от биологично активни вещества (флавоноиди, фенолни киселини, полизахариди, алкалоиди, етерични масла, сесквитерпени, дъбилни вещества, катехини, витамини, микроелементи и много други), които допринасят за балансиране функцията на щитовидната жлеза. Подпомагат сърдечната дейност и нервната система.

Нанобелт Нанобелт

Нанобелт има специална приставка със 17 мощни магнита, които оказват благотворно влияние при дискомфорт в кръста. Той прилепва плътно и въздейства директно на засегнатите участъци. Подобрява мускулния тонус, съдейства за бързо преодоляване на болката, схващането, сковаността и дискомфорта причинени от дископатия, дискова херния, шипове на лумбалните прешлени, лумбаго, ишиас, артроза, възпаления и постоянна преумора, всякакви неврологични проблеми и др.

Ин Дерма Ин Дерма

Лосионът Ин дерма е специално разработен за хора с кожни проблеми. Може да се ползва при псориазис, кожни възпаления, груба кожа. Ин дерма подобрява структурата на епидермиса, успокоява сърбежите и дразненето.