Т

ТРОМБО АСС / TROMBO ASS

ТРОМБО АСС се препоръчва при пациенти с ангина пекторис, за да се предотврати рискът от инфаркти. Продуктът е подходящ при постоперативна терапия след хирургични намеси върху кръвоносни съдове (коронарен байпас).

Продължение »

ТУСПАН сироп / TUSPAN syrup

Сиропът ТУСПАН е актуален продукт през есенно-зимния сезон. Той е от типа на т.н. експекторанти на билкова основа; препоръчва се при простудни заболявания с кашлица и улеснявма изхвърлянето на секрети от дихателната система.

Продължение »

ТОБОДЕКСИН / TOBODEXIN

тободексин

ТОБОДЕКСИН е лекарствен продукт – маз за офталмологично приложение. Препоръчва се за овладяване на очни възпаления, като действието му разчита на активните компоненти тобрамицин и дексаметазон.

Продължение »

ТРИДЕРМ / TRIDERM

тридерм

ТРИДЕРМ е продукт за локално външно приложение под формата на крем или унгвент. Препоръчва се при дерматози, при вторични инфекции с причинител бактерии или гъбички. Тройната активна съставка блокира ефективно възпалителния процес, неутрализира сърбеж и болка и успокоява кожата.

Продължение »

ТЕМПАЛГИН / TEMPALGIN

темпалгин

ТЕМПАЛГИН е лекарствен продукт с трайно болкоуспокояващо действие; притежава и по-слабо изразен понижаващ температурата ефект. Медикаментът въздейства върху блестната симптоматика, като потиска простагландиновия синтез и по този начин неутрализира усещането за болка.

Продължение »

ТОНИАЛГИН / TONIALGIN

тониалгин

ТОНИАЛГИН е лекарствен продукт с обезболяващо действие; понижава температурата и постига умерен противовъзпалителен ефект. Прилага се и като спазмолитик при проблеми с гладката мускулатура на жлъчката, жлъчни и пикочни пътища, матка.

Продължение »

ТАЛЕРТ / TALERT

талерт

ТАЛЕРТ е течна лекарствена форма – сироп с протиоалергично действие. Препоръчва се при сезонна и целогодишна хрема на алергична основа, алергичен конюнктивит и кожни прояви на алергия, уртикарии. Продуктът може да се използва от деца и от възрастни в подходящи дози.

Продължение »