Т

ТОРСИТ SR / TORSIT SR

торсит sr

ТОРСИТ SR е диуретик – медикамент, чийто прием увеличава количеството на отделяната урина. Препоръчва се при състояния с повишено кръвно налягане.

Продължение »

ТРОМБО АСС / TROMBO ASS

ТРОМБО АСС се препоръчва при пациенти с ангина пекторис, за да се предотврати рискът от инфаркти. Продуктът е подходящ при постоперативна терапия след хирургични намеси върху кръвоносни съдове (коронарен байпас).

Продължение »

ТУСПАН сироп / TUSPAN syrup

Сиропът ТУСПАН е актуален продукт през есенно-зимния сезон. Той е от типа на т.н. експекторанти на билкова основа; препоръчва се при простудни заболявания с кашлица и улеснявма изхвърлянето на секрети от дихателната система.

Продължение »

ТОБОДЕКСИН / TOBODEXIN

тободексин

ТОБОДЕКСИН е лекарствен продукт – маз за офталмологично приложение. Препоръчва се за овладяване на очни възпаления, като действието му разчита на активните компоненти тобрамицин и дексаметазон.

Продължение »

ТРИДЕРМ / TRIDERM

тридерм

ТРИДЕРМ е продукт за локално външно приложение под формата на крем или унгвент. Препоръчва се при дерматози, при вторични инфекции с причинител бактерии или гъбички. Тройната активна съставка блокира ефективно възпалителния процес, неутрализира сърбеж и болка и успокоява кожата.

Продължение »