Р

РАБИОКСИН / RABIOXIN

рабиоксин

РАБИОКСИН е продукт от типа инхибитори на протонната помпа: ограничава продукцията на киселина и по този начин допуска нормалното протичане на оздравителните процеси при заболявания на стомаха и дванадесетопръстника

Продължение »

РЕФАЛГИН / REFALGIN

РЕФАЛГИН е продукт с приложение при гастроезофагеален рефлукс. Помага при състояния със стомашни киселини, дискомфорт и болки в хранопровода поради връщане на стомашно съдържимо, лошо храносмилане, кашлица, назофарингеални възпаления поради рефлукс и др.

Продължение »

РЕСПИВАКС / RESPIVAX

РЕСПИВАКС е имуностимулатор от полибактериален тип. Приемът на този продукт (има варианти за деца и за възрастни) стабилизира имунната система и я прави устойчива срещу причинители на дихателни инфекции.

Продължение »

РЕСТАРТА / RESTARTA

РЕСТАРТА е продукт на растителна основа, чийто прием упражнява благоприятно въздействие върху нервната система. Неутрализира състояния на напрегнатост и тревожност, успокоява, подобрява настроението и оптимизира емоциите.

Продължение »

РЕСПИГАРД / RESPIGUARD

Капсулите РЕСПИГАРД са ефективен вариант за подкрепа на имунната система при смяна на сезоните и очаквано нарастване на риска от простуди и вирусни заболявания.

Продължение »

РЕАКТИН / REACTIN

реактив

РЕАКТИН е противоалергичен продукт. Препоръчва се за облекчаване симптоматиката на сезонен и целогодишен ринит – добър при проблеми с очите и носа. Прилага се успешно и за овладяване на хронична копривна треска.

Продължение »

РОВАМЕТ / ROVAMET

ровамет

РОВАМЕТ е лекарствен продукт, съчетаващ въздействията на антибиотичната група макролиди и антимикотичната имидазоли. Използва се за лечение на остри и хронични инфекции в денталната медицина – добър при зъбни абсцеси, перикоронит, гингивит, стоматит, пародонтит и др. Като профилактично средство предотвратява постоперативни инфекции и усложнения при стоматологични интервенции.

Продължение »

РЕПАРИЛ / REPARIL

Таблетките РЕПАРИЛ въздействат при посттравматични състояния и оперативни интервенции с отоци. Под същото наименование могат да се намерят гел и охлаждащ спрей, прилагани след контузии и навяхвания за предотвратяване на отоци.

Продължение »

РОЛЕТРА / ROLETRA

ролетра

ози лекарствен продукт се препоръчва при алергии и сенна хрема. РОЛЕТРА има способността да блокира хистамините в организма и по този начин да облекчава симптоматиката, характерна за тези състояния. Касае се за сезонни или целогодишни прояви като зачервяване, сърбеж и кожни обриви, хрема, кихане, зачервяване и сълзене на очите, парене. Ефективен при копривна треска.

Продължение »