О

ОРОФАР / OROFAR

ОРОФАР е лекарство за устна лигавица под формата на спрей. Компонентите на продукта го правят ефективен при терапии за проблеми в устната кухина – действа противовъзпалително и обезболяващо, ограничава инфекциите, причинени от вируси, гъбички и бактерии.

Продължение »

ОЛИВОКАП / OLIVOCAP

оливокап

ОЛИВОКАП е медицинско изделие – спрей за почистване на ушна кал. Образуването на тапи от естествения ушен секрет церумен, ушна кал, може да създаде проблеми като отслабване на слуха, дразнене на гърлото, мъчителна кашлица. Когато тапата ушна кал травмира нерви, общи за слуховия канал и гърлото, дразненето и “гъделичкането” на гърлото са постоянни и мъчителни.

Продължение »

ОСМОФОРС КИДС / OSMOFORCE KIDS

осмофорс кидс

ОСМОФОРС КИДС е охлаждащ и успокояващ гел за деца, продукт от ново поколение. Прилага се при кожни раздразнения, сърбеж, дискомфорт, при неразположения вследствие ухапвания от насекоми, алергични обриви, шарка и др. Продуктът се използва и при възрастни; пациенти в старческа възраст е добре да бъдат консултирани от дерматолог за възможния си проблем.

Продължение »

ОКСИБИО АНТИОКСИДАНТ/ OXIBIO ANTIOXIDANT

оксибио

ОКСИБИО АНТИОКСИДАНТ е балансиран продукт за подкрепа на здравето срещу въздействието на свободните радикали. Приемът на тази хранителна добавка допринася за здравето на сърдечно-съдовата система, оптимизира хормоналния баланс, укрепва кондицията на дихателната система и противодейства на вирусни и бактериални инфекции.

Продължение »

ОТИПАКС / OTIPAX

отипакс

ОТИПАКС е лекарствен продукт – капки за уши с лидокаин, кото имат обезболяващ и противовъзпалителен ефект. Подходящи с при остро възпаление на средното ухо – без перфорация на тъпанчевата мембрана, възпаление при настинка, грип и отит от баротравма.

Продължение »

ОСПАМОКС / OSPAMOX

ОСПАМОКС е антибиотик от пеницилиновата група. Прилага се при инфекции от бактериален характер. Ефективен е при възпаления на уши, нос и гърло, синузит, дихателни инфекции, възпаления на пикочния мехур, при стоматологични интервенции, стомашни язви от хеликобактер пилори, Лаймска болест в начална фаза.

Продължение »