Н

НЕОФОЛИК / NEOPHOLIC

НЕОФОЛИК или фолиева киселина е водноразтворимият витамин В9, важен компонент в биосинтеза на аминокиселините и в развитието на човешките клетки.

Продължение »

Човек с инсулт и Паркинсон: Благодарение на „Неврохелт“ животът ми се промени!

Неврохелт

„Неврохелт“ ме кара да се чувствам отново жив и като себе си! Човек с инсулт и Паркинсон говори за положителната промяна в живота си след прием на „Неврохелт“: Вече решавам кръстословици и си пазарувам! Видях рекламата на „Неврохелт“ във вестник ...

Продължение »

НУРУЛИН ДУО / NURULIN DUO

НУРУЛИН ДУО е комбиниран медикамент, чийто ефект е съчетание от действието на активните компоненти парацетамол и ибупрофен

Продължение »

НИЗИТА / NISITA

Унгвентът НИЗИТА се препоръчва за лечение на запушен нос и хрема. Продуктът разчива в действиет си на натриевия хлорид – т.е. готварска сол, като е еднакво ефективен при запушен нос и при суха лигавица на носната кухина с крусти. НИЗИТА стимулира естествената регенерация на увредената лигавица, прибира отока и неутрализира възпалението. При суха лигавица насърчава овлажняването и задържането на влага, облекчава дишането. Добавянето на сода бикарбонат създава среда, която не е благоприятна за развитието на патогенни микроорганизми.

Продължение »

НЕОДОРМ MR/ NEODORM MR

сън

НЕОДОРМ MR е продукт за нормализиране на качеството на съня. Чрез приема му се ускорява фазата на заспиването и се подобряват продължителността и качеството на нощния сън. Редуцират се нощните събуждания. След гарантирания чрез НЕОДОРМ MR сън липсват симптоми като трудно събуждане, сънливост и вяло поведение, трудна концентрация на другия ден.

Продължение »

НЕО-БРОНХОЛ / NEO-BRONCHOL

нео-бронхол

НЕО-БРОНХОЛ е лекарствено средство – таблетки, чийто прием подпомага втечняването на гъст секрет при възпалителни процеси в дихателните органи. Продуктът съдейства за освобождаването от секретите по естествен път.

Продължение »