Й

ИМИГРАН / IMIGRAN

имигран

ИМИГРАН е лекарствен продукт, препоръчван при диагностицирана мигрена. Приема се, че мъчителното главоболие се причинява от разширяване на група кръвоносни съдове в мозъка

Продължение »

ЙОВЕСТО / JOVESTO

ЙОВЕСТО е противоалергичен препарат, чрез чийто прием е възможно да се контролират реакции на непоносимост без да се появява съпровождаща сънливост. Ефективен при сенна хрема и всеки ринит, причинен от външни дразнители, вкл. домашен прах. Облекчава симптоматиката при кожни раздразнения – сърбеж и зачервяване, уртикария, копривна треска.

Продължение »

ЙОДАСЕПТ унгвент / JODASEPT ungventum

ЙОДАСЕПТ унгвент е продукт за външно приложение - мазилка с активен компонент повидон йод. Продуктът е дезинфектант с широка употреба, който успешно противодейства срещу инфекции от бактерии, гъбички и вируси. Веднъж приложен, лекарственият продукт действа дълготрайно, тъй като формата позволява бавно отделяне на йода и поддържане на антисептична среда в проблемните точки.

Продължение »

ЙОДАДЕРМ ВТ / JODADERM VT

10-процентният йоден разтвор е антисептично средство, предназначено за дезинфекция при наранена кожа, кожни изгаряния и декубитус, язви, за антисептична обработка на устната кухина и урогениталии, като дезинфектант за чисти ръце.

Продължение »