И

ИБУРАПИД / IBURAPID

ИБУРАПИД е нестероидно противовъзпалително средство с активна съставка ибупрофен. Прилага се при болестни състояния с възпаление, висока температура, болка и отпадналост.

Продължение »

ИБУЛЕК / IBULEK

ибулек

ИБУЛЕК е нестероидно противовъзпалително с активна съставка ибупрофен. Използва се за възрастни и деца над 12 години за овладяване на болка, възпаления и висока температура. Препоръчва се при главоболие и мигрена, зъбобол и болки след екстракция на зъб, болезнен цикъл, болки в ставите и мускулите.

Продължение »

ИБУДОЛОР ДУО / IBUDOLOR DUO

ибудолор дуо

Гелът ИБУДОЛОР ДУО е нестероидно противовъзпалително средство от комбиниран тип. Съдържа ибупрофен, който неутрализира болка и повишена температура, и левоментол – с обезболяващо и противовъзпалително действие. Левоментолът усилва ефекта от прилагането на ибупрофен, като същевременно охлажда и успокоява болезнената зона. Охлаждащият ефект се дължи на ментоловия компонент.

Продължение »

ИНХИБИРЕЛА / INHIBIRELA

инхибирела

Продуктът ИНХИБИРЕЛА се използва под формата на контролирана хранителна добавка като укрепващо средство при някои тежки и хронични заболявания. Приложението разчита на положителните ефекти от действието на куркумина – хепатопротективно, антиканцерогенно, противовъзпалително, балансиращо мастната обмяна и кръвната захар. Действа като могъщ антиоксидант; пречиства и оптимизира тонуса. Доказани са 26 типа полезни въздействия на активната съставка върху организма.

Продължение »

ИМУНОЕФЕКТ / IMUNOEFFECT

имуноефект

Хранителната добавка ИМУНОЕФЕКТ стабилизира и укрепва имунната система и собствените защитни сили на организма срещу вирусни инфекции и простуди. Оптимизира функциите на дихателните органи и оздравява лигавиците им, балансира работата на отделителната система, черния дроб и жлъчката за по-бързо излъчване на токсини от организма. Подобрява тонуса.

Продължение »

ИМУНОТРОФИНА / IMMUNOTROFINA

имунотрофина

Течната форма ИМУНОТРОФИНА е предназначена за профилактика и лечение при деца, които често страдат от възпаления на сливиците. Продуктът укрепва имунната система, подобрява енергийния баланс на организма, предотвратява повтарящи се инфекции на дихателните пътища.

Продължение »

ИМУНОКИНД / IMMUNOKIND

имунокинд

Хомеопатичен продукт; съдържа Calcium carbonicum Hahnemanni , Calcium fluoratum, Calcium phosphoricum, Sulfur jodatum, магнезиев стеарат, талк, микрокристална целулоза Предназначение ИМУНОКИНД е хомеопатично средство за стабилизиране на имунната система при бебета и деца до 6-годишна възраст. Препоръчва се за профилактика при ...

Продължение »