Х

ХЕРБИТУСИН ИМУНОСПРЕЙ / HERBITUSSIN IMUNOSPRAY

Прилагането на продукта ХЕРБИТУСИН ИМУНОСПРЕЙ подкрепя стабилността на имунната система и въздейства оздравително върху дихателните пътища, лигавиците на устната кухина и гърлото.

Продължение »

ХЕДЕЛИКС / HEDELIX

ХЕДЕЛИКС е сироп, с чиято помощ се облекчава кашлица при възпаления на дихателния апарат. Подходящ е както при остри, така и при хронични състояния.

Продължение »

ХЛОРПРОТИКСЕН / CHLORPROTHIXEN

хлорпротексин

ХЛОРПРОТИКСЕН е невролептик; действа успокояващо при психични заболявания с агресивно поведение. Препоръчван при манийни състояния, при психични заболявания с прояви на дезориентираност, буйства и други нарушения на поведенческите реакции, при безсъние поради психическо напрежение.

Продължение »

ХИАЛГАН / HYALGAN

хиалган

ХИАЛГАН е дозиран инжекционен разтвор за вътреставно приложение. Прилага се при артрит – болезнени и трудно подвижни стави; медикаментът стимулира възстановяването на синовиалната течност и хрущялната тъкан. Навреме и правилно проведената терапия подобрява състоянието на засегнатите стави, редуцира болезнените състояния и оптимизира подвижността.

Продължение »

ХЕРБИОН исландски лишей / HERBION Iceland moss

хербион

ХЕРБИОН исландски лишей е продукт на растителна основа с доказано положително въздействие при суха кашлица; успокоява лигавицата на дихателния апарат, облекчава дишането, съдейства за овладяване на болестната симптоматика при инфекции и дразнене в устната кухина и фаринкса.

Продължение »

ХЕПА МЕРЦ / HEPA MERZ

хепа-мерц

Продуктът ХЕПА-МЕРЦ стимулира биохимията на чернодробните клетки и съдейства за отделянето на амоняк от организма. Прилага се при болести на черния дроб – хепатит, цироза, както и при стеатоза на черния дроб т.е. мастни натрупвания в този важен орган, и последвали неврологични усложнения.

Продължение »

ХЕЛИЦИД / HELICID

хелицид

ХЕЛИЦИД е един от продуктите, известни като инхибитори на протоновата помпа. Действието на това лекарство е свързано с контрола върху количеството киселина в стомашните сокове; има ограничаваща функция.

Продължение »