Г

КМК ГРИПО ПРОТЕКТ капки / KMK GRIPO PROTECT drops

Капките за укрепване на имунната система КМК ГРИПО ПРОТЕКТ съдействат за устойчивостта на организма срещу вирусни инфекции и други заболявания, характерни за зимния сезон.

Продължение »

ГАСТРОКИНД / GASTROKIND

Хомеопатичните таблетки ГАСТРОКИНД се препоръчват за малки деца, които страдат от стомашни смущения. Повлияват положително състояния като гадене, повръщане, разстройство. Симптомите се свързват с проблеми, произтичащи от промени в храненето

Продължение »

ГРАНУФЛЕКС / GRANUFLEX

Хипоалергичният крем ГРАНУФЛЕКС се използва при лечението на дълбоки секретиращи рани. Полагането му позволява изглаждане на проблемната зона, за да може да се постави върху нея залепващата хидроколоидна превръзка “Грануфлекс”. Консистенцията на крема предотвратява възпалителни процеси; благодарение на специалния му състав и на факта, че е обработен с гама-лъчения, той поема и трансформира раневите секрети без опасност от инфекция. Редуцира се необходимостта от честа смяна на превръзката, която може да се задържи безопасно няколко дни.

Продължение »

ГАСТАВИТ / GASTAVIT

гаставит

ГАСТАВИТ – таблетки за дъвчене, неутрализират повишената стомашна киселинност, редуцират болката зад гръдната кост, предотвратяват пристъпи на гастроезофагеален рефлукс, предпазват стомашната лигавица от възпаление и разраняване. Продуктът се препоръчва при гастрит, епизодични и трайни състояния на стомашен дискомфорт, болка и парене; помага при киселини. Попадналият в стомаха продукт се трансформира в гел, който покрива стомашната лигавица и не допуска връщане на стомашно съдържимо в хранопровода. Този ефект се дължи на биоактивната съставка-алгинат, произведена от водорасли.

Продължение »

ГАСТРОПРОТЕКТ / GASTROPROTECT

гастропротект

ГАСТРОПРОТЕКТ понижава киселинността на стомашните сокове и по този начин неутрализира дискомфорта и болките от раздразнената стомашна лигавица. Съставката фамотидин редуцира количеството на киселината за продължително време, а калциевият карбонат и магнезиевият хидроксид вършат същото много бързо. Така лекарственият продукт упражнява действието си веднага и в продължение на 12 часа.

Продължение »

ФЛУКОРИК / FLUCORIC

флукорик

ФЛУКОРИК е медикамент за лечение на гъбични инфекции; в това число – причинени от кндида албиканс, кожни инфекции, инфекции на окосмените части, инфекции на уринарния тракт, белите дробове, на кръвта, инфекции на половите органи. Медикаментът се прилага и за предотвратяване на гъбични инфекции при отслабена имунна система, както и срещу рецидив на криптококова инфекция при болни от СПИН.

Продължение »

ГРИПЕКС ХОТАКТИВ за деца / GRIPEX HOTACTIVE for Kids

грипекс хотактив

Детският продукт ГРИПЕКС ХОТАКТИВ е комбинация от парацетамол, фенилефрин и витамин С. Парацетамолът обезболява и смъква високата температура, фенилефринът свива кръвоносните съдове и снема отока на лигавиците в дихателната система – по този начин се улеснява дишането и се редуцира мъчителната секреция. Овладява се симптоматиката, характерна за състояния с настинка и грип. Добавеният витамин С стабилизира имунната защита и ускорява процеса на оздравяване.

Продължение »

ГАСТРОЦИНЕЗИН / GASTROCYNESINE

гастроцинезин

Хомеопатичният продукт ГАСТРОЦИНЕЗИН е препоръчван в случаи на стомашно-чревни проблеми: парене и тежест, болки, дискомфорт, увеличено образуване на газове, гастроезофагеален рефлукс. Този продукт е предпочитан в доста случаи, тъй като има меко действие без опасни странични ефекти и може да бъде прилаган безопасно при деца, включително бебета.

Продължение »

ГЛИЦЕРАКС / GLICERAX

глицеракс

ГЛИЦЕРАКС е слабителен продукт – супозитории в два варианта, за възрастни и за деца, съответно от 1400 или от 700 мг. Препоръчва се при констипация, когато чревният тракт задържа суха отпадна маса и не е в състояние да я експедира редовно. Прилагането на ГЛИЦЕРАКС активира чревната перисталтика в рамките на 15 минути до един час. Активният компонент глицерол предизвиква омекване на екскрементите и същевременно изпълнява ролята на лубрикант.

Продължение »