Е

ЕУФОРБИУМ композитум / EUPHORBIUM compositum

ЕУФОРБИУМ е назален спрей с хомеопатични съставки. Използва се в случаи на ринит с вирусен или бактериален причинител, както и при алергични хреми, сезонна и целогодишна.

Продължение »

ЕУРЕСПАЛ / EURESPAL

еуреспал

ЕУРЕСПАЛ е медикамент, прилаган при бронхо-белодробни заболявания с кашлица; повлиява остри и хронични състояния с кашлица, като ограничава свиването на дихателните пътища и неутрализира възпалителния процес в засегнатите органи. Облекчава дишането и упражнява лечебен ефект във всички фази на заболявания на бронхите и белите дробове.

Продължение »

ЕНТАН / ENTAN

ентан

ЕНТАН е продукт на растителна основа, представен като протектор на кръвоносните съдове. Препоръчва се при необходимост от подобряване на мозъчното кръвоснабдяване, както и при проблеми с циркулацията на кръвта в крайниците. Оптимизира функциите на малките кръвоносни съдове в очите и ушите.

Продължение »

ЕКСПЕКТОРАНС №5 / EXPECTORANS №5

ЕКСПЕКТОРАНС №5 е сироп за кашлица с противомикробно и отхрачващо действие. Препоръчва се при астма, бронхит, възпаления на горните дихателни пътища. Приемът на този продукт отпуска мускулатурата на бронхите и улеснява дишането. Чрез умело композираните съставки се постига втечняване на секретите и по-лесното им отхрачване, потискане рефлекса на кашляне и успокояване на дихателните органи.

Продължение »

ЕГИЛОК / EGILOK

егилок

Медикаментът ЕГИЛОК е от групата на бета-блокерите: прилага се при високо артериално налягане и болка от стенокардични пристъпи. Помага при аритмия; полезен е при поддържащо лечение след инфаркт, добър е в профилактични програми срещу мигрена.

Продължение »

ЕНДОТЕЛОН / ENDOTELON

ендотелон

ЕНДОТЕЛОН е медикамент от групата на т.н. венотоници: продуктът подобрява тонуса на вените, оптимизира тяхната здравина и еластичност. Въздейства положително върху капилярната мрежа, като увеличава издръжливостта на малките кръвоносни съдове. Този медикамент се препоръчва при болки и тежест в краката, т.н. уморени крака, крампи, отоци, декубитус в начална фаза.

Продължение »

ЕВАКОЛ / EVACOL

евакол

ЕВАКОЛ е слабително; продуктът се прилага в случаи на констипация, успешно активира чревната перисталтика и съдейства за освобождаването на чревния тракт от задържани материи.

Продължение »