Б

БРОНХОСТОП спрей / BRONCHOSTOP spray

Съдържа течни екстракти от градински чай и мащерка, лютива мента, етанол, ментол, захарин натрий, хидроксипропилцелулоза, вода Предназначение БРОНХОСТОП спрей е продукт на растителна основа, с чиято помощ се лекуват възпалителни процеси в устната кухина и гърлото. Препоръчва се при затруднено ...

Продължение »

БЕФУНГИН / BEFUNGINUM

БЕФУНГИН е хранителна добавка с активен компонент – екстракт от брезовата гъба чага. Гъбата паразитира върху брезовото дърво и го разболява, но съдържа полезни за човешкото здраве компоненти

Продължение »

БРАУНОВИДОН МАЗ / BRAUNOVIDON OINTMENT

БРАУНОВИДОН е продукт за локално външно приложение – използва се за лечение на изгаряния с горещи течности или суха топлина. Ефективен при рани с бактериална инфекция, декубитални промени на кожата и декубитални язви, кожни обриви с гной и всеки тип кожни промени, причинени от бактериални или гъбични патогени.

Продължение »

БЕТАЗОН / BETAZON

бетазон

БЕТАЗОН под формата на крем или унгвент/маз е продукт за локално външно приложение, кортикостероид. Помага да се преодоляват симптоми от рода на зачервяване и сърбеж, отоци. Действа противоалергично и противовъзпалително.

Продължение »

БИВОЛЕТ / BIVOLET

БИВОЛЕТ е селективен бета-блокер, с чиято помощ се контролират сърдечната честота и силата на изпомпване на сърдечния мускул. Действа съдоразширяващо и намалява артериалното налягане. Прилага се при лечението на хипертония. Участва в комплексна терапия на сърдечна недостатъчност в лека до умерена форма при лица в напреднала възраст.

Продължение »

БУСКОЛИЗИН / BUSCOLYSIN

бусколизин

Медикаментът БУСКОЛИЗИН е от утвърдените на родния лекарствен пазар; ценен е заради доказания си спазмолитичен ефект. Отпуска гладката мускулатура на стомашно-чревния тракт и жлъчните пътища, прилага се успешно при болезнени спазми на отделителната система. Използва се самостоятелно или като част от комплексно лечение при състояния със спазми и болки на изброените системи и органи.

Продължение »

БЕТНОВАТ крем / BETNOVATE cream

бетноват

БЕТНОВАТ е кортикостероиден крем – продукт за локално външно приложение. При полагане образува защитен филм, важно условие за оздравителния процес в подмокрящи рани и раздразнения със секрети. Действа охлаждащо, облекчава сърбеж и болка при възпалителни процеси. Добър е при различни видове екземи, пруриго, повечето форми на псориазис. Може да се използва при усложнения след ухапване от насекомо – зачервяване, разраняване; включва се в комплексни лечебни програми срещу различни обриви.

Продължение »