А

АТУСИН / ATUSIN

АТУСИН е сироп за кашлица с природни съставки. Биоактивните компоненти, сред които прополис и екстракт от теснолист живовлек, действат противомикробно, насърчават оздравителните процеси в лигавиците на дихателните органи, изчистват дихателните пътища от секрети.

Продължение »

АЛМАГЕЛ / ALMAGEL

АЛМАГЕЛ е композиция от неразтворими хидроксиди – магнезиев и алуминиев; препоръчва се като средство за нормализиране на повишена киселинност на стомашните сокове.

Продължение »

АМАРИЛ / AMARYL

АМАРИЛ е лекарствено средство за диабетици; препоръчва се при диабет от втори тип заедно с комплекс от мерки като редукция на теглото, редовни физически натоварвания с подходяща интензивност и стриктно спазване на диета.

Продължение »

АМБРО СОЛУЦИО / AMBRO SOLUTION

АМБРО СОЛУЦИО е перорален разтвор за лечение на дихателни инфекции. Приемът му втечнява секретите по лигавиците на дихателните органи и улеснява освбождаването им.

Продължение »

АЛЕНДРОНИК АЦИД / ALENDRONIC ACID

АЛЕНДРОНИК АЦИД е лекарствен продукт от групата бифосфонати. Възпира загубата на костно вещество при жени след менопаузата, предотвратява остеопороза и свързаните с нея рискове от счупване на гръбначни прешлени и бедрени кости.

Продължение »

АКСЕРОСТА / AXEROSTA

аксероста

АКСЕРОСТА е медицинско изделие – емулсия за суха уста при т.н. ксеростомия. Това състояние – сухота в устата, може да е свързано с намалено отделяне на слюнка, промяна в състава на слюнката или други причини.

Продължение »

АНАФТИН спрей / ANAFTIN spray

анафтин

АНАФТИН спрей е продукт за лечение на ранички в устната кухина. Облекчава болките и ускорява зарастването, предотвратява инфекции при афтозен стоматит, язви и рани от скоби, брекети и протези.

Продължение »