ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Това е един от най-добрите начини за укрепване на имунната система у дома!

Важно е да се постигне укрепване на имунната система, защото от състоянието на нашия имунитет зависи работата на всички органи и системи

укрепване на имунната системаУкрепване на имунната система е необходимо особено, когато човек се разболее, когато е недохранен, когато постоянно е обект на стрес или живее в неблагоприятни условия, защитната функция на организма намалява. За да се възстанови силата на организма отнема много време. Затова, ако искате да засилите имунната система възможно най-скоро, опитайте този прост и лесен начин! Може би той не е от най-приятните, но безспорно е ефективен!

Как се прави:

1. Изсипете в подходяща купа студена вода и добавете кубчета лед.
2. Водата трябва да е достатъчно, така че да достигне глезените.
3. Сложете двата крака в една купа за 10-15 секунди.
4. Ако смятате, че дори и тези 10 секунди изглеждат като цяла вечност, отклонете съзнанието си, като гледате телевизия или слушате любимата си музика
5. След 15 секунди, подсушете краката, сложете топли вълнени чорапи и си легнете.
6. След като усетите, че сте се затоплили, махнете чорапите.

Студената баня за краката се препоръчва от Сергей Бубновски, кинезитерапевт. За укрепване на имунната система по този начин е достатъчно да повторите процедурата всеки ден преди лягане. По време на настинка или грип може да правите тези бани на всеки 4 часа. Не мислете, че вашето състояние ще се влоши, дори напротив, имунната система реагира остро на такъв стрес и ще бъде в състояние бързо да се справи с болестта.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *