ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Билки пазят от сърдечно-съдови заболявания

Счукват се 25 ядки от кайсии, смилат се 4 престъргани от кората и без семки лимони и 25 листа от индрише. Към сместа се прибавя 1 супена лъжица канела и се разбърква добре. 3 пъти дневно 2 часа след хранене се изяжда по 1 супена лъжица.

Смесват се и се разбъркват внимателно 10 грама корени от гръмотрън, 30 грама стръкове от дяволска уста, по 50 грама корени от ружа и клонки от бял имел, 60 грама цвят от глог. 2 супени лъжици от сместа се залива с 600 грама кипяща вода. Кисне 1час и запарката се прецежда. Пие се по 120 грама 3 пъти дневно 20 минути преди хранене.

10 плодни дръжки от бяла череша се заливат с 250 грама вряща вода и се варят на тих огън 10 минути. След изстиване отварата се прецежда, разделя се на 3 части и се пие на равни интервали през деня, 15 минути преди хранене. Използва се с успех при жълтеница и възпаление на горните дихателни пътища.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *