Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Вие никога няма да пиете Red Bull след като прочетете това!

Енергийните напитки са много популярни в наши дни

RedBull_Sampling_Wings_On_The_Way_To_The_Mission Много хора ги консумират вечер, когато чувстват спад на енергия. Студентите предпочитат енергийните напитки в дните, когато са на изпит или трябва да се явят на важни лекции. Но никой не е наясно, че само една кутийка от популярния Red Bull или която и да е друга енергийна напитка реално увеличава шансовете за инфаркт или инсулт.

Защо Red Bull е толкова вреден?

Всяка енергийна напитка прави нашата кръв лепкава /сгъстява я/ и това може да доведе до инсулт или други сърдечно-съдови проблеми. В случая, когато се прекалява с употребата на Red Bull /по една кутийка на ден/, е доказано, че един час след консумация кръвта се доближава като консистенция до тази на пациент със сърдечно-съдови заболявания.

Разбира представителите на марката твърдят, че тяхната напитка има ефект, подобен на чаша кафе или кока-кола. Защо тогава струва два пъти повече – остава загадка!

Всъщност, производителите са прави. Една чаша кафе, една кока-кола и още куп вредни подсладители може да дадат толкова енергия на човек, че да го пратят в космоса.

Но основната разлика между кафето и енергийната напитка е, че ние не сме напълно наясно колко и как останалите съставки на Червения бик ще действат, когато се смесват с кофеин.

Освен това, всички знаем, че аспартамът е вещество, което е доказано, че е невротична, метаболитна, фетална, антиалергична и канцерогена съставка в енергийните и газираните напитки.

Честата употреба на напитки, които съдържат аспартам създава нещо като верижна реакция – след като вече сме изпили един Ред Бул, ние искам да изпием още един, и още един, и още един…

Както бе споменато по-рано, доказано е, че една енергийна напитка може да увреди кръвоносните съдове и това да увеличи риска от образуване на кръвни съсиреци. За да предпазите себе си и организма си от инсулт и други странични ефекти, трябва да избягвате консумацията на енергийни напитки, ако страдате от следните заболявания:

– Безпокойство

– Високо кръвно налягане

– Хронична умора

– Високо напрежение

– Чувствителност към кофеин

– Сърдечно-съдови заболявания

– Каквото и да е разстройство на кръвосъсирването

Не бива да се пият енергийни напитки по време на бременност, както и да се употребяват от лица, които са под 21 години.

И така да повторим: само една кутийка от която и да е енергийна напитка веднага и непоправимо оказва влияние на кръвоносните съдове, като увеличава риска от образуването на кръвни съсиреци. Освен всичко друго, редовната употреба на енергийни напитки провокира опасни заболявания като инфаркт и инсулт.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *