ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Здравословна салата предпазва от Алцхаймер

Вкусна и много полезна

За съжаление все още не е открит лек срещу болестта на Алцхаймер.

Съществува обаче много лесен и вкусен начин, чрез който да се предпазите ефективно от това заболяване. Единственото, което се иска от вас е да консумирате тези натурални продукти при всяка възможност. Специалисти посочват, че приемът на тази здравословна салата намалява наполовина риска от появата на болестта на Алцхаймер.

В България се използват и 100% натуралният продукт за справяне с това коварно заболяване, познат под името Неврохелт (Neurohealth). Китайската гъба върши чудеса.

Ето и продуктите, които са ви необходими, за да си приготвите тази вкусна и здравословна салата:
листа от спанак /пресни/
орехи
мандарини

Вкусна и много полезна салата
Вкусна и много полезна салата

Продукти за соса:
2 с.л. зехтин или кокосово масло /по ваш избор/
1 с.л. дижонска горчица
сол
¼ ч.ч. прясно изцеден портокалов сок
черен пипер на вкус

смесете накъсаните листа спанак, обелените и почистени мандарини и ореховите ядки. В друг подходящ съд разбъркайте продуктите за соса и го прибавете към вашата здравословна салата.

Това време е прекрасно за приготвянето на здравословната салата, тъй като всички необходими продукти могат да бъдат открити на пазара.
Междувременно съветите на специалисти сочат, че би било добре хората, страдащи от болестта на Алцхаймер да си помагат чрез бележки и да водят колкото е възможно повече разговори.
Тази болест покосява близо 20% от хората навършили 80-годишна възраст, сочат резултатите от проведените наскоро изследвания, пише framar.bg.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *