Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ето защо трябва да спите на лявата страна

Изключително лесен и полезен метод

Оказва се, че спането на лявата страна е много полезно.

Ако се опитате да прилагате този метод за известно време, ще се убедите сами в множеството ползи, които има за здравето.

Според специалисти, ако спите на лявата си страна, сънят ви ще бъде много по-ползотворен. Това обаче е така да се каже най-малката полза от този метод, макар че ползотворният сън не е никак маловажен.

Малко известен факт е, че ако спите на лявата си страна, ще се предпазите от редица заболявания. Ето и в подробности как работи тази техника:

Изключително лесен и полезен метод
Изключително лесен и полезен метод

Този древен метод е бил прилагат от монасите, тъй като оказва изключително благотворно влияние върху храносмилателния процес. Те се възползвали от лечебните му свойства всеки път щом се наобядвали. Ако трябва да сме по-точни, 10 минути след нахранване, те се излягали на лявата си страна.
Този здравословен начин на спане се препоръчва и от индианците. Той бил прилаган винаги, след като консумирали лечебни напитки по време на традиционните обичаи.

Всеизвестен е фактът, че именно лявата ни страна е доминираща за лимфната система. Посредством гръдния проток, лимфите предоставят необходимите протеини, глюкоза и редица важни вещества за организма.
Ето защо този лесен метод е толкова полезен за здравето, пише framar.bg.

ВНИМАНИЕ! Този метод е противопоказен за хората, които страдат от сърдечносъдови проблеми!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *