ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Ново лечение за диабета

Учените направиха истински пробив

Диабетът е един от бичовете на новото време.

В България от това заболяване са засегнати 6% от населението като при хората на възраст 64-75 години процентът на заболеваемост скачат над 17.

От особена важност е диабетът да се хване в начален стадий, за да се започне адекватно лечение, тъй като в противен случай може да нанесе пагубни поражения върху организма и дори да доведе до смърт.

Едни от признаците, по които може да бъде разпознат диабета са постоянната отпадналост, липса на апетит, жажда, трудно зарастване на рани и сърбеж в интимната област.

В случай, че и вие страдате от диабет и крайниците ви, са постоянно студени, наномагнитните чорапи BIOMAGNETIC POWER, са решението на проблема.

Учените направиха истински пробив
Учените направиха истински пробив

Статистическите данни сочат, че хората, страдащи от диабет боледуват много по-често от рак на панкреаса, на черния дроб и на дебелото черво. Като основна причина за тази тенденция се посочва повишеното ниво на хормона инсулин, което засилва развитието на растежния фактор, който пък се отразява пагубно върху хората, склонни към развитието на онкологични заболявания.

Медикаментите и методите за лечение на диабет се усъвършенстват непрекъснато.
Тези дни стана ясно, че в Канада са били излекувани напълно няколко диабетици, на които са били присадени стволови клетки. Стволовите клетки са присадени на пациентите преди повече от година и те все още нямат нужда от инсулин.
Това не са първите опити за лечение на диабет със стволови клетки, но преди медикаментите, които потискаха имунната система, отхвърляща чуждите клетки, намаляваха много бърдо възможността за производство на инсулин.

Сега това препятствие вече е преодоляно, което означава, че в скоро време диабетът ще може да се лекува напълно, пише pik.bg.

Наномагнитните чорапи BIOMAGNETIC POWER могат да ви излекуват от студени крайници и разширени вени.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *