ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Билкови отвари при захарен диабет

20 сурови фъстъчени ядки и 4 индийски орехчета се счукват много ситно в дървено хаванче и се разпределят на 10 части. Всяка сутрин 1 част се обърква с малко кисело мляко и се изяжда на гладно. Прилага се 1 месец. Ако кръвната захар не е намаляла лечението се повтаря.

Нарязват се 2 лимона, разбъркват се с 1 пакетче канела, 1 супена лъжица плодове от анасон и 2 пакетчета карамфил. Всичко се залива с 3 литра вода и се вари на тих огън докато водата изври наполовина. Пие се по 1 кафена чашка 3 пъти дневно преди хранене. Да се държи на тъмно и студено.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 40 грама листа от бяла черница, зърна от бял боб, корени от глухарче, стръкове от жаблек, 20 грама листа от черна боровинка, 50 грама корени от коприва, нарязани на ситно. 2 супени лъжици от сместа се залива с 500 грама кипяща вода. Кисне 2часа и запарката се прецежда. Пие се по една винена чаша 3 пъти дневно 20 минути преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Билкови отвари при захарен диабет

  1. Pingback: Високото кръвно състарява с 5 години кръвоносните съдове | Лекува нет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *