Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Живот с астма: Проявих разум и се спасих от раздиращата кашлица, благодарение на лулата-инхалатор

Получих астматични симптоми след като имах пристъп на бронхит миналата есен

астма
Живот с астма: Проявих разум и се спасих от раздиращата кашлица, благодарение на лулата-инхалатор

Всеки път, докато почиствах къщата, или дори ако просто премествах нещо, което има малко прах, започвах да кашлям неконтролируемо. Заради това аз трябваше да тичам непрекъснато за инхалатора. Ако вече съм го ползвала, пак започвах да кашлям. Бях принудена да чистя с маска на лицето, което не винаги е комфортно. Да не говорим за умората и отпадналостта, която чувствах почти постоянно. Кашлицата буквално ме раздираше на моменти. Излишно е да казвам, че тези общи неудобства са физически некомфортни и болезнени. Отделно от това аз бях притеснена какви ще са ефектите върху здравето ми от дълговременното използване на лекарството, което взимах с инхалатора.

Така беше, докато не реших да използвам лулата-инхалатор с хималайска сол. Мислих доста, преди да я поръчам, но прецених, че ще е по-добре да отделям малко време за инхалациите с нея, отколкото да се раздирам непрекъснато от кашлица. Вече трети месец съм с нея, и искам да ви кажа, че като цяло съм доволна. Да, пак кашлям от време на време, но интензивността на кашлицата не е такава, каквато беше преди. Още повече, давам си сметка, че три месеца не е кой знае какъв период, и съм почти сигурна, че с течение на времето нещата ще се нормализират.

Лулата-инхалатор работи и има желания от мен ефект, за което смирено благодаря, както на хората, които са измислили това чудо, така и на себе си, че проявих достатъчно разум и си поръчах лулата-инхалатор.

Препоръчвам на всеки, който има някакви проблеми с дишането, на всеки астматик и пушач да пробва лулата-инхалатор. Аз почувствах облекчение още на втората седмица.

Мира Колева от София

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *