ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Коя е билката, която може да намали теглото и естествено да увеличи бюста?

Мечтата на всяка жена е да намери естествено решение, с което да увеличи бюста си и да направи талията по-тънка

увеличи бюста
Сминдуха стимулира увеличаване размера на гърдите при жени

Увеличи бюста си със сминдух! Тази билка е  позната и използвана и като подправка. Тази чудотворна билка помага при цялостното подмладяване на тялото. Отделно от своите лечебни свойства, друго предимство на семената от сминдух е, че са лесно достъпни, т.е. може да ги купите във всеки магазин за здравословни храни.

Лечебни свойства

Народната медицина използва сминдуха като чай за изхвърляне на излишната слуз от синусите, гърлото и гърдите. Този чай е ефективен срещу алергии и треска, подобрява функцията на черния дроб и бъбреците и затопля тялото като цяло. Семената от сминдух правят чудеса за лигавицата на дихателната и храносмилателната система, както помагат и за по-добрата работа на пикочните пътища. Чай от сминдух намалява холестерола в кръвта след 10 дневно приложение. Можете да го използвате, като допълнение към ежедневната и диета, като добавите две супени лъжици семена на ден в кисело мляко или плодов сок.

Съвременните изследвания подкрепят употребата на сминдух за понижаване и контрол на нивата на кръвната захар. Според някои изследвания, прием на средно 100 мл. чай от сминдух на ден, води до 30% подобрение в рамките на 10 дни.

Сминдухът има благоприятно влияние при сърдечно-съдови заболявания. Той понижава нивата на холестерола и триглицеридите и предпазва от атеросклероза и втвърдяване на артериите.

Препоръчителната доза семена от сминдух е 10-20 гр на ден.

Семената от сминдух стимулират храносмилането, коригират апетита и премахват излишната слуз. Полезни са за чревната лигавица, намаляват чревните колики и спазми, подобряват метаболизма на черния дроб и далака.

Уголемяват гърдите

Макар и да звучи невероятно, сминдуха може да стимулира увеличаване размера на гърдите при жени, тъй като съдържа фитоестрогени, които се отразяват на растежа и задържането на вода в тъканите. Можете да масажирате бюста с настойка от сминдух, или просто да пиете чай.

За масаж на гърдите е необходимо да накиснете във вода за една нощ семената. На сутринта ги масажирайте с водата.

За чай накиснете две супени лъжици семена от сминдух в 2 литра студена вода, сложете да ври за 20 минути под капак, като разбърквате от време на време. По желание можете да добавите малко мед и лимон. Пийнете най- много две чаши на ден.

Отделно от естетическия аспект, семената от сминдух са от полза за кърмещите майки, защото стимулират производството на мляко, успокояват бебето и помагат то да наддава на тегло.

Благодарение на своя ефект върху матката, е препоръчително, бременните жени да го консумират няколко дни преди раждане, тъй като стимулира контракциите и прави самото раждане по-леко.

В допълнение към ползите за здравето на жените, семената от сминдуха са добро средство за мъжката потентност, поради високото съдържание диосгенин. Диосгенинът повишава сексуалното желание при мъжете и спомага за овладяването на много сексуални проблеми.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *