ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Убийте коремните мазнини с кокосово масло

 

Може да звучи прекалено хубаво, но изследвания доказват че, кокосовото масло може да направи чудеса за вашето здраве!

кокос
Кокосовото масло повишава енергията, понижава апетита и намалява телесната мазнина

Милиони хора в целия свят се борят с упоритите кореми мазнини, които се топят трудно дори при здравословен начин на живот. Не само натрупаните мазнини в областта на корема са проблем, но също така и висцералната мастна тъкан, която може да доведе до повишен риск от редица заболявания. Висцералните мазнини обграждат жизнено важните органи в коремната област, което допълнително повишава риска от диабет тип 2 и сърдечни заболявания – две от най-честите причини за смъртност в света.

Според новаторски проучвания, ефектите от кокосовото масло като средство за ефективно унищожение на коремните мазнини, ще ви изненадат хем бързо, хем приятно!

Преди време вестник Nutrition публикува проучване, отнасящо се до средно верижните мастни киселини (MCFAs), които са в изобилие в кокосовото масло. Клинични проучвания доказват, че диети, богати на мазнини, като тези намерени в кокосово масло, дават тласък в обмяната на веществата, повишават енергията, понижават апетита и намаляват телесната мазнина.

Авторите на изследването силно препоръчват използването на масла, които съдържат верижни мастни киселини. Именно кокосовото масло е средство за управление на здравословно тегло, а дори и начин за лечение на затлъстяване.

Изследвани са ефектите от ефикасната мазнина върху група от 40 жени, които в продължение на 28 дни приемали по 2 супени лъжици кокосово масло. При тях е наблюдавано понижение на мастната тъкан. Освен това били повишени и нивата на добрия холестерол.

Кокосът е функционална храна, богата на витамини, минерали и фибри – основните хранителни градивни елементи за перфектно здраве.

Трябва да се знае, че кокосовото масло доказано предпазва от вируси, бактерии, инфекции, рак, проблеми с щитовидната жлеза, мозъчни и сърдечни проблеми. Освен това разкрасява кожата и дори изгаря мазнините!

Не е тайна,че кърменето е най-хубавото нещо, което майката може да направи, за да стимулира имунната система на детето. Това, което прави майчиното мляко толкова полезно е, че то съдържа големи количества лауринова киселина.

Извън майчиното мляко има само три хранителни източници на лауринова киселина. В кокосовото масло тази киселина е най-концентрирана.

Кокосовото масло притежава уникално качество, което му помага лесно да се бори с вирусите. Това уникално качество се дължи именно на начина, по който са съчетани полезните мазнини, витамини и минерали в този толкова полезен продукт. Трябва да се знае, че кокосовото масло може да укрепи здравето на дебелото черво, унищожавайки паразити, инфекции и вируси.

Освен всички други достойнства, тази здравословна мазнина няма мирис и вкус, и не се окислява при печене и пържене.

Студено пресовано, или сурово – такова трябва да бъде кокосовото масло, което ще използвате за вашето здраве!

Какви други ползи има кокосовото масло?

Подобрява и защитава кожата.
Помага при изгарянето на мазнините.
Предоставя на тялото най-здравословните хранителни вещества, открити в природата.
Увеличава енергията.
Помага да избегнат сърдечни заболявания, рак, проблеми с щитовидната жлеза и много други неприятни болести.

Кокосовото масло е уникално средство за поддържане и подобряване на здравето, доставено директно от Майката Природа!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *