ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Юлияна Дончева разкри тайната, с която е отслабнала след второто раждане

Чаровната журналистка и бизнес дама Юлияна Дончева роди второто си дете късно и сподели, че е достигнала до 100 килограма по време на бременността

Наскоро след раждането съпругата на ММА боеца Станислав Недков започва строг режим на хранене, за да върне своята перфектна фигура на манекенка.

След като отново влиза в желаната форма, Юлияна Дончева продължава да бъде стриктна откъм хранене, защото е публична фигура и трябва да изглежда чудесно както на живо, така и пред обектива.

Както научихме от topactualno.com, Юлияна Дончева за закуска приема нискомаслено кисело мляко с плодове – през зимата и през пролетта използва сушени, които са богати на полезни захари и дават енергия през деня.

През лятото и есента използва пресни плодове от пазара, които са расли в естествена среда, защото са богати на витамини и са естествени антиоксиданти.

juliana-doncheva
Юлияна Дончева възвърна своята перфектна фигура с помощта на строг режим на хранене

Киселото мляко с плодове Юлияна Дончева редува с овесени ядки.

До 13 часа през деня Юлияна Дончева е изяла 1 шепа с годжи бери, защото разбрала, че те са най-полезните плодове за организма.

Прочистват, регулират кръвното налягане и сърдечната дейност. Подобряват метаболизма и затова човек отслабва без да стресира тялото си с гладуване.

За обяд и за вечеря Юлияна Дончева сервира на трапезата сезонни салати от пресни зеленчуци и месо, което не е тлъсто, както и риба, но само ако са печени във фурна или на скара.

От години не яде ориз и картофи, защото са въглехидрати. Или ако се наложи някога, количеството е изключително минимално.

Денем чаровната дама пие вода, защото тя прочиства организма и поддържа кожата свежа, еластична и здрава.

По принцип Юлияна Дончева има по рождение висока и стройна фигура, но и тя полага големи грижи и внимание, защото знае, че ако се поддава на изкушението от различни вкусотии, ще загуби визията на манекенка.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *