Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Природолечител лекува рак на стомаха със специално създадена система

Природолечителят Милен Антонов лекува майка си с помощта на специално създадена от него система

Milen Antonov
Природолечителят Милен Антонов

Той решава, че ще бори страшната болест без химиотерапия и традиционни болнични методи. Започва да се интересува как се лекуват други болни по света, чете, сравнява, проучва и накрая създава система, с помощта на която стабилизира състоянието на майка си.

Неговата система включва правилно алкално хранене, спокойствие извън града, физически упражнения и дишане, които гонят страшната болест от тялото на неговата майка. Лечителят споделя системата си, при която основното е да се повиши имунитета и енергията в организма.

Киселата среда е перфектна за развитие на рака. Тази среда се създава предимно от стрес, тежка храна, изкуствени напитки, обездвижване, облъчване, мръсен въздух. Идеята на системата на лечителя Милен Антонов е да се раздвижат течностите в организма – кръв и лимфа. Когато кръвта и лимфата са в застой, това води до по-ниска енергия, а оттам до спад в имунната система. Все пак процесът е обратим.

Сутрин се пие чаша изворна топла вода

Водата се кипва на котлон или бързонагряваща кана. Веднага се слагат 4 кубчета лед и се пие на момента бавно, като се държи в устата и се преглъща по малко.

Следва гимнастика. Упражненията са леки, лесни за изпълнение, без много усилия. Може да се започне с раздвижване на ставите – въртене, усукване, сгъване – врат, китки, лакти, рамене, кръст, глезени, колена, тазобедрени стави.

Идва ред на масажа на лицето, при който се издърпват ушните миди, размачква се скалпа и врата. Има масаж на ръцете (пръсти, китки, предмишница, бицепс, трицепс, рамо), трапеца, краката (ходила, прасец, четириглав бедрен мускул) и седалищните мускули. Доколкото е възможно и докъдето стигат ръцете, се масажират мускулите от двете страни на гръбначния стълб. Следва бавно, отпуснато и дълбоко дишане. Препоръчително е този цикъл да завърши с медитация.

Закуската може да бъде от семена, които от предната вечер се накисват. В една чаша се слагат сурови семена (ленено семе, сусам, слънчоглед, тиквено семе, елда, киноа, чия, просо, амаранд, лимец, овес), а в друга чаша – ядки (орехи, лешници, бадеми). Те се премиват, слагат се в блендера заедно с някакъв сезонен плод, долива се вода и се пасират. Плодовете, ако не са домашни, се киснат във вода 30-40 мин и им се бели кората.

Обедът може да е от варени зеленчуци на пара

А може и от печени зеленчуци, но не на скара, а във фурна. За разнообразие варените на пара зеленчуци може да се минат през блендер и да се направи крем-супа.

След като приключи обяда следва дишане и релаксация. Следобед се пие чай от джиндифил, бял равнец, жълт кантарион или друга билка. Вечер се прави салата със зеленчуци, като може да се добавят и семена – сусамово и слънчогледово, като се ползва олио от студено пресовано слънчогледово семе или зехтин. Добър вариант е ципата на доматите и печените чушки да се обели, те да се сложат в блендера с малко вода и да се пасират. След това да се приемат с лъжица и да се дъвчат бавно и осъзнато. Може да се правят и сокове на блендера от зеленчуци по избор. Хубаво е вечерята да приключи до 19 ч. Следва дишане и релаксация. Като е добре в началото всеки ден да се следи рН-то, а впоследствие през ден, два. И стойностите да са около 8.0 единици.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Природолечител лекува рак на стомаха със специално създадена система

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *