ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Шест опасни навика, от които бюстът увисва

бюст
Спорт, достатъчно вода и добър сутиен: това са условията за хубав бюст

Някои от навиците ни, за чието значение не си даваме сметка, сериозно „допринасят” за недобрата визия на една важна част от тялото. Бюстът. Сами ще се убедите, че не става въпрос само за добрата визия, но и за здравето.

Ето кои действия карат прекрасната ни гръд да се отпусне и увисне:

Избираме си неподходящ сутиен. Ако грешим по някаква причина с размера, това е рисковано: гърдите губят формата си преждевременно. Гърдите нямат мускулна тъкан, следователно добрата им кондиция зависи от това как ги поддържаме. Особено важно е това за активно спортуващите дами, които следва редовно да носят специалните спортни сутиени. С течение на времето колагеновите влакна в гърдите отслабват. Ето още една причина да не се отказваме от качествения сутиен: естетично и здравословно е.

Не пием достатъчно вода. Режимът е важен както за общото здраве, така и за гърдите в частност. Това означава 2-3 литра чиста, негазирана вода за денонощие. Хидратирането на организма с особена сила важи за еластичността на кожата. Благодарение на водата тя е в състояние да бъде устойчива на стареене и отпускане, особено в зоната на бюста и корема.

Не пазим деколтето от слънце. Хубаво е да се печем на плажа по монокини, но само при едно условие това е безопасно за кондицията на деколтето и бюста: трябва ни слънцезащитен крем с висок UV-филтър. Все пак бъдете старомодни и си изберете по-затворен бански костюм, а в града при силно слънце не носете дълбоко деколте. Нежната кожа в тази зона на тялото страда от слънчевото греене и е по-добре да й го спестим, коментират от kp.ru.

Пушим. Много изследвания сочат, че пушенето причинява загуба на еластичност за колагеновите влакна, включително тези на бюста. Ако искате да съхраните прекрасната си гръд, забравете цигарите.

Постоянно следваме диети, напълняваме и отслабваме. Все някога с подобни експерименти трябва да се спре. Такива промени въздействат пагубно върху всички тъкани, включително тези на гърдите. Със сигурност ефектът йо-йо ще отмъсти за експериментите на първо място чрез влошена кондиция на гърдите.

Не натоварваме физически, по специфичен начин гърдите. Макар „там” да няма мускули, в зоната на бюста все пак са налице мускули и когато те са обгрижвани, това без съмнение допринася за доброто състояние, еластичността и прекрасната визия на бюста.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *